Hölgyeim! Ha ti a férfiak oldabordájából készültetek, akkor hálát éreztek minden férfinek?
Figyelt kérdés
ma 07:28
11/20 anonim válasza:
Ez legalább annyira hiteles tény mint hogy a farkas megette nagymamát és élve, egyben szabadította ki onnan a vadász.
12/20 anonim válasza:
Csak úgy halkan megjegyzem hogy a kérdező ezt a szexuális kategóriába szánta
13/20 anonim válasza:
Ilyenkor elgondolkozom hogy tényleg komolyan gondolja ezt a kérdező..
15/20 anonim válasza:
Ugyanugy egy petesejtből meg egy ondósejtből készültünk mint a férfiak
16/20 anonim válasza:
Ellenkérdés: Te spermiumból és petesejtből lettél. Érzel hálát minden férfi és nő felé?
18/20 anonim válasza:
11 az nem lehet, hogy egy oldalbordából lehetett génmódosítással létrehozni ellenkező nemet egy kísérlet során, amit a korbeli ember nem tudott másképp magyarázni?
19/20 anonim válasza:
Én anyukámból bújtam ki. Neki hálás vagyok. Bár neki sem ezért, hanem azért, mert egyedül nevelt fel.
20/20 anonim válasza:
Miért, Ádám meg a föld porából lett, akkor most a földnek legyen hálás? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!