Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem érzem magam bűnösnek...

Miért nem érzem magam bűnösnek? Jézus meghalt miattam is.?

Figyelt kérdés

A biblia szerint mindenki bűnös, és aki nem tér meg, nem fogadja el Jézus Krisztust a mindenható Isten szent fiát megváltónak az bűnben marad , s haragba lesz Istennel! Meg kell bánni bűneinket.

Én 24/F vagyok... (Máricusban leszek 25)

De nem érzem magam bűnösnek. Nem drogoztam, se nem iszok, dolgozom 4 éve. Mellette még tanulok is..ha tudok segítek az emberken... Nem öltem meg senkit.

Igaz van rossz oldalam is.. nagyon szeretem a szext..

Szóval valahogyan úgy érzem hogy csak ember vagyok, és hibázok de nem érzem bűnösnek magam

Régen nagy katolikus voltam. Hiszek Istenben és Jézusban..de én nem kértem hogy haljon meg értem szóval.....

tegnap 12:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ezen logika mentén akkor az impotensek, vagy akiknek nem termelődik sperma, azok automatikusan bejutnak Isten országába...
tegnap 22:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Az még mindig nem bűn, ha szereted a szext. Egészséges dolog. Kérdés, hogy éled ki?
tegnap 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!