Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az ázsiai vallások hisznek...

Az ázsiai vallások hisznek személyes őrangyalban?

Figyelt kérdés
Sziasztok az iszlámban és a kereszténységben benne van az hogy hisznek őrangyalban, úgy tudom a Zsidók is hisznek személyes az ember mellé rendelt őrangyalban. Az Ázsiai vallásoknál ez hogy van? köszönöm szépen
jan. 28. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyik vallásban sem igazán hisznek olyasmiben hogy mindenkinek személyes őrangyala lenne. Ilyesmivel ezo tv-sek és hasonlók kábítják az embereket.
jan. 28. 21:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Ennek nézz utána jobban... A katolikusok is, az iszlám is , de úgy tudom a zsidók is hisznek benne.
jan. 28. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés vallásban van személyes őrangyal.

Ahol egyáltalán létezik őr, ott is több emberre vigyáz. Tudod, angyalból milliók vannak... emberből meg milliárdok.

jan. 29. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Ott nincsenek angyalok, így őrangyalok sem.
jan. 29. 17:23
 5/9 A kérdező kommentje:
3-4 köszi, nem tudom mi van ott de kereszténységem ellenére is elfogadom mások hitét és olvasgattAm, és olvastam, hogy 1 embernek több vallása is lehet vagy ilyesmi, azt hittem angyalok is vannak.
jan. 29. 17:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Mely vallásokra gondolsz, mert azért Ázsiában - az iszlámon és kereszténységen kívül - még van jó pár vallás.
jan. 30. 13:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom hiresebb ázsiai emberekről olvastam wikin, pl hogy van amelyiknek "két vallása " van .
jan. 30. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A hinduizmusnak vannak olyan ágai, amelyben szokás egy védő istenséget kinevezni a családnak, így minden családnak saját istensége lehet.
febr. 2. 19:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen .
febr. 3. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!