Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ufók vannak a házamban,...

Ufók vannak a házamban, hibridektől kezdve a fa*szom tudja mivan.. Miért akarnak engem?

Figyelt kérdés

Állandóan utasítás jellegű hangokat hallok,szerintem vagy az ördög vagy ufó..

Van itt valaki aki ufó szakértő?

ma 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Vele vedd föl a kapcsolatot:

[link]

ma 09:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom ő is ufó hívő?

Egy fogyatékos embertől kaptam el ezt a valamit és olyan nyomorék szabályai vannak , hogy az valamilyen hihetettlen...

Ez a valami állandóan utasításokat ad a szervezetemnek és irányítani akar.

De mindig a rosszat akarja és szellemeket akar ölni.

Mit csináljak, hogy ne öljön szellemeket, illetve , hogy elmenjem belőlem?

Kb 8.milliárdszor mondtam neki, hogy nem szabad, de minél többször mondtam ez a fogyatékos ufó vagy szellem démon fasz tudja annál jobban erősködött...Amikor azt mondtam neki nem szabad, akkor csinálta, amikor mondtam neki csináld, akkor nem csinálta.

Belehülyültem. Nyomorult világ lett

ma 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:

2

Persze.Saját elmondása szerint rendszeresen találkozik alienekkel.És előadást is tartott az UFO kongresszuson.Tessék:

https://www.youtube.com/watch?v=gMQBGpayqQc

https://www.youtube.com/watch?v=bSEKnV8DTCM

ma 09:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Jézusom, hogy hogy megjelentek nála?

Nálam nem beszéltek, de mindig a szellemeket akarták lealázni, hangok alapján halottam miket akarnak csinálni és tesztelték azt, hogy mennyit képes elbírni a test. Mindig raktak belém valamit amitől a szervezetem eltompult. Sajnos uralmuk alá helyeztek engem.

Minél jobban elleneztem annál jobban rámment..

JAjj.. Mi az Istenért találták ki az Alien-eket. Eléggé undorító dolog.

Sose néztem ilyen filmet egyszer-se, mert undorítónak tartottam, amikor megláttam.

TEstvérem barátja volt Alien mániás, lehet,hogy megátkozott..

Ebben a világban furcsa dolgok vannak az biztos.

ma 10:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!