Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit jelent az Bibliai idézet...

Mit jelent az Bibliai idézet hogy nem mindenki aki az Úr nevében űz ördögöt nem az övè?

Figyelt kérdés
jan. 11. 14:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Neked sajnos olyan hitrendszered van, ami nem keresi az Igazságot...nem fogja fel a világosságot.

Szerinted, aki Isteníti Jézus Krisztust, az nem tudja,hogy az Atya a Fiú felett van és az nem Isteníti az Atyát ?

Mindhárman Isteni személyek : Az Atya, A Fiú és A Szent Szellem. Ők hárman az egy igaz élő Isten.

Ezt egy érzéki ember be nem tudja fogadni... újonnan kell hozzá születni.

Viszont ehhez az első lépés, hogy meg kell térni Jézus Krisztushoz.

Ő a jó Pásztor...

A Mennyből alászállt kenyér.

A testben megjelent Isten.

Olvasd szorgalmasan a János evangéliumot.

jan. 14. 10:28
 12/15 anonim ***** válasza:

11

Sajnálom, hogy ismét nem értünk egyet, mert a "szentháromság" nem volt Bibliai tanítás, sosem volt Isten háromszemélyű, és ezt maga Jézus is határozottan kijelentette hivatkozva a törvényre. Isten nem egy misztikus háromság része, hanem egyedüli igaz Isten.

(5Mózes 4:39) 39 Ezért tudjátok meg a mai napon, és véssétek a szívetekbe, hogy Jehova az igaz Isten fenn az égben és lenn a földön, és rajta kívül nincs más.

(János 17:3) . . .hogy megismerjenek téged, az egyetlen igaz Istent, és azt, akit elküldtél, Jézus Krisztust.

Isten mono és nem triád. Ez az igazság!!

Jézus megszentelte, használta az Atyja nevét, és arra tanította tanítványait követőit, hogy imájukban szenteljék meg Isten nevét, vagy is használják azt.

(János 17:6) 6 Megismertettem a nevedet azokkal az emberekkel, akiket nekem adtál a világból. . . .

(Cselekedetek 15:14) 14 Simeon részletezte, hogy Isten hogyan fordította először a figyelmét a nemzetekre, hogy népet szerezzen közülük a nevének.

Pál is idézte Jóel szavait, ahol bizony Isten neve szerepel a héber iratokban.

(Jóel 2:32) 32 És mindenki, aki segítségül hívja Jehova nevét, megmenekül.. . .

(Róma 10:13) 13 Mert „mindenki, aki segítségül hívja Jehova nevét, megmenekül”.

Biztos, hogy Pál nem idézte rosszul a héber iratokat, nem másította meg, mint a modernkori fordítók némelyike.

Krisztus pedig a közben járó, és a nevében kell Istenhez fordulnunk.

(János 15:16) . . .és így bármit kértek is az Atyától az én nevemben, megadja nektek.

Az ima meghalgatója nem a fiú. Jézus pedig soha nem volt egyenrangú mindenható Isten az Atyjával, a telj hatalom a világegyetemben egyetlen személyé, nem osztozkodik senkivel ezen, és ezt meg is mondta:

(Ézsaiás 42:8) 8 Én vagyok Jehova. Ez a nevem. Senki másnak nem adom dicsőségemet,. . ./„senki mással nem osztom meg a dicsőségemet”./

Jézus pedig feladatot teljesített, mint képviselő, és nem azért jött, hogy őt magasztalják, és elfelejtsék az atyját, és annak nevét, amit némely fordító kizárt a Bibliából.

(Jeremiás 23:26, 27) . . .? 27 Úgy gondolják, elfeledtetik népemmel a nevemet az álmaik által, melyeket egymásnak mesélgetnek, ahogy atyáik is elfeledték nevemet Baál miatt.

Ezeket rendre kifelejtik a Bibliából, nem a teljes írást veszik figyeelembe.

jan. 14. 12:49
 13/15 anonim ***** válasza:

12

Hiába írod le .. a JW org szellemisége nincs hatással rám, az én hitem Jézus Krisztus...

Ő olyan tűzfal körülöttem, hogy a hazugságot simán kiszűri.

Ha nem térsz meg Jézus Krisztushoz, kint maradsz a Kapun kivül és mivel Te sem jutsz be másokat sem engedett be...

Jézus azt mondta, hogy a Szent Szellem Belőle fog meríteni....a JW org szerint a Szent Szellem Isten tevékeny ereje...

Ha szerinted Jézus nem Isten, akkor nincs kapcsolatod Vele, nem tértél meg Hozzá....és csak össze vissza magyarázod a Bibliában írtakat a saját magad vesztére...

Nincs más név, ami adatott nékünk, aki által kell üdvözülnünk : Jézus Krisztus

Egyedül Ő az Üdvözítő....ha Ő nincs meg, nem is tudsz az Atyához imádkozni...falakba ütközöl,nem hallgatja meg, nem jut el Hozzá, mert nem látja Benned Krisztust.

jan. 14. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:

13

Kedves Válaszoló.

Ha figyelmesen olvastad volna akkor láthatnád, hogy amit írtam, a Bibliából írtam, nem a honlapról.

Aki olvassa és tanulmányozza az írásokat az tudja, hogy ezek Biblia idétzetek, minden Bibliában benne vannak.

Ez egy berögződés némelyeknél, hogy a honlapunkra hivatkoznak, közben pedig maga Isten szellemmel íratott szava írja.

Isten neve pedig nem Jézus.

jan. 14. 17:16
 15/15 anonim ***** válasza:

14

Ne zavarjon, hogy nem tértél meg attól, hogy a Bibliából idézel...

Megérzem Krisztus jó illatát, azokból, akik megtértek Jézus Krisztushoz....leborultak lábai elé és imádják, Istenítik Őt.

Ők a jobb részt választották.

Jézust követik, Ő a Pásztoruk...

Ezek nem mondhatók el a JW tanúiról, főleg Rólad...

Én is a Bibliából idéztem.

jan. 15. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!