Akik ismerik a tevékenységét: kinek mi a véleménye Szongoth Edenről?
Bár ő maga nekem első perctől nem tetszett valahogy, de eleinte azt láttam, hogy cuki videókat csinál a gyerekeivel, de ahogy jobban elmélyedtem a tevékenységében, egyre inkább ellenszenvesnek, szinte már undorítónak találom. Szerintem a szegény kislányának nem ez kéne legyen ennyi idősen a feladata, hogy bibliai szövegeket mondjon fel, hogy több like-ot kapjon, mintha az apuka csinálná. Eleve egy szülőnek nem kéne nyilvánosan felraknia videókat a gyerekeiről, akik még nem dönthetnek erről önállóan. Pláne nem ilyen láthatólag megkomponált videókat. Szegény gyerekeknek szerintem tök sok ideje elmegy azzal, hogy ezeket veszik föl.
Nem az adventistákkal van bajom, vagy hogy egy szülő a saját hite szerint neveli a gyerekét. Azzal van a bajom, hogy úgy érzem, a hit nevében szerepelteti talán anyagi haszonért a gyerekeit ez az apuka.
Nekem nagyon fura az, hogy ez senkit se zavar rajtam kívül kb. Mindenki csak írja milyen cukimuki gyerekek, főleg ugyebár a kislányt szerepelteti sokat. Azok, csak szerintem nem számukra még érthetetlen, ilyesztő szövegekkel kéne traktálni ekkora gyerekeket.
Adventisták, egyéb hívők, nem hívők: mi a véleményetek?
Adventisták: tényleg nem titeket akarlak bántani, de nekem ez amit ez az illető csinál, nem tetszik.
Remélem így van, de valahogy az a tekintet, a negédes hang, a bölcseskedő, jóemberkedő stílus nekem nagyon mű. Az a fajta ember, aki első ránézésre talán megnyerőnek tűnik, de szerintem a valóság egészen más.
Szerintem nem sok önálló véleménye, akarata lehet ezeknek a gyerekeknek (nyilván koruhoz mérten), az apuka elvileg tiktokon kb egész nap előzik, meg velük próbál pénzhez jutni (nem tudom, pontosan hogy megy a TikTok, de el tudom képzelni, hogy van benne igazság. Szerintem órák mennek ezzel el, hogy videózás őket, vagy liveol velük. Nekem itt már egy szülő megbukott.
De remélem csak én gondolom túl, de valamiért nagyon rosszak a megérzéseim erről az emberről.
Azt hittem,hogy csak engem irritál ez az ember. Ezeken kívül még a maximális vegánságával sem tudok egyetérteni. Az,hogy ő nem eszik semmilyen állati eredetűt,szíve joga. Na de a gyerekektől miért kell megvonni?
A gyerekekkel megtanítja a szöveget,ő maga meg csak felolvassa. Legyen az biblia,vagy wikipédia,bármi.
Szóval nálam nagyon offos az ürge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!