Akik ismerik a tevékenységét: kinek mi a véleménye Szongoth Edenről?
Bár ő maga nekem első perctől nem tetszett valahogy, de eleinte azt láttam, hogy cuki videókat csinál a gyerekeivel, de ahogy jobban elmélyedtem a tevékenységében, egyre inkább ellenszenvesnek, szinte már undorítónak találom. Szerintem a szegény kislányának nem ez kéne legyen ennyi idősen a feladata, hogy bibliai szövegeket mondjon fel, hogy több like-ot kapjon, mintha az apuka csinálná. Eleve egy szülőnek nem kéne nyilvánosan felraknia videókat a gyerekeiről, akik még nem dönthetnek erről önállóan. Pláne nem ilyen láthatólag megkomponált videókat. Szegény gyerekeknek szerintem tök sok ideje elmegy azzal, hogy ezeket veszik föl.
Nem az adventistákkal van bajom, vagy hogy egy szülő a saját hite szerint neveli a gyerekét. Azzal van a bajom, hogy úgy érzem, a hit nevében szerepelteti talán anyagi haszonért a gyerekeit ez az apuka.
Nekem nagyon fura az, hogy ez senkit se zavar rajtam kívül kb. Mindenki csak írja milyen cukimuki gyerekek, főleg ugyebár a kislányt szerepelteti sokat. Azok, csak szerintem nem számukra még érthetetlen, ilyesztő szövegekkel kéne traktálni ekkora gyerekeket.
Adventisták, egyéb hívők, nem hívők: mi a véleményetek?
Adventisták: tényleg nem titeket akarlak bántani, de nekem ez amit ez az illető csinál, nem tetszik.
Nekem eleve a gyerekek online szerepeltetésével van bajom, minden platformon. Nem azért, mert nem cukik, nem aranyosak, nem édi-bédik, de (!) a személyiségi jogaik megvannak, és lehet, hogy a szülő cukinak találja, ahogy csupaszon pacsál a tócsában, de a gyerek nem fogja később annak találni, hogy még a főnöke is meg tudja nézni, mert anyukának feldobta emlékként, és meg kell osztania, hogy megnőtt az ő szeme fénye...
A tik-tok meg a személyiséget is kiöli belőlük, ugyanazokra a dalokra, ugyanolyan mozdulatokkal, ugyanazokat a mozdulatokat csinálják, és el vannak ájulva már egész fiatalon, hogy ők mekkora tehetségek...
Meg a "prank" videók, mert jaj de édesen üvölt, hát a taknya-nyála egyben, és milyen cukin öklendezik a baba, mert azt hiszi, hogy össze kentem sz@rral a kicsike kezét... :S
Ezekhez képest, Szongoth Eden-ben legalább azt a részét el tudom viselni, hogy értéket képvisel(tet), és nem alázza porig a gyerekeket.
#1 nem tudhatjuk mi van a kamerák mögött. Szerintem a gyerek nem önmagától akar 5 évesen zsoltárokat tanulni. Ez így nem képvisel számomra értéket, pedig hívő vagyok.
Egyébként egyetértek. Bár az még mindig jobb, ha csak anyuka főnöke látja a gyerek dolgait, mintha egy országnyi idegen.
Jaj, ugyan már. Ti nem ismertetek még olyan gyereket, aki imádott szerepelni? Nem kell minden esetben kényszeríteni őket.
Másfelől ha a mindennapjuk része a vallás, akkor bem lesz a gyereknek sem szokatlan, hogy másoknak is arról mesélünk, hogy legyenek jók...
Nem, továbbra sem értek egyet, hogy szerepeltessenek gyerekeket, de azért túlzás ennyi alapján pszichopatának kiáltani ki valakit, aki tutira a sátánnal ijesztgeti a gyerekeit.
Lehet, hogy a kislány jobban élvezi ezeket a dolgokat, idomítás nélkül, mert akkor csak együtt csinálnak valamit, ami nagyon sok embernek tetszik, és boldogság van.
A kisfiú meg jobban érdeklődik a foci iránt mostanában, és az edzés mellett kevesebb ideje van ilyenekre.
Mert ez is lehet, simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!