Keresztények! Oltakoztatok a covid alatt? Ha igen, miért? Ha nem, miért?
Mindenkinek vannak kukára való ötletei. Ha te azt hiszed különb vagy, akkor bűnben élsz.
Ha egy véleményt a szavaidról személyes becsmérlésnek veszed, akkor jobb esetben csak fogalmi zavarod van, jobb esetben álszent vagy még magaddal is.
Ha felebarátod vétkezik, javítsd ki: ez meg van írva. Most ezt kaptad. Menj és okulj, oktalan. Távozz tőlem.
Legyen meg a te hited szerint is!
Az Isten nyissa meg a szemeidet, és hozzon ki a hazugságból, a jellemtelenségből!
Üdv.
Aki olyant ír, ami tetszik, az jó ember.
Aki olyant ír, ami nem tetszik, az rossz ember. Ez gyerekség. Nőjj fel.
Az Isten áldjon meg téged: ezt csinálod te is. Pontosan, amit nekem írsz, azt csinálod. Nem veszed észre? Az vagy te. Ebből alakult ki az egész, hogy nem az lett neked mondva, amit hallani akartál, ezért vagy haragos, ezért támadsz. Az emberek zöme ilyen. Magam nem azt kifogásoltam, amit írtál nekem, amiben kijavítottál, hanem azt, amiért tetted, ahogyan tetted. Ezeket, amiket írsz nekem testi indulatból, valójában mind magadból írod saját magadnak. Saját magadat járatod le szüntelen Isten előtt, ezt lásd meg már, kérlek téged is. Sosem lesz igazad, mint ahogyan nekem sincs igazam. Igaza Istennek van egyedül. Aki lélekből szól építően, az való Istentől. Lehet az feddő, kemény, de építő. Minden más csak testi okoskodás, dac, indulat, megalázás, kiforgatás, cinizmus.
Viszont annyit még kérnék tőled is, hogy kérlek téged, ne a használd már ezt a bűn kifejezést. Ez a vallás terror szava. Az ember tudatlan, lélekben beteg, és ezt főleg a legtöbben szüntelen megerősítik a tetteikkel. Amilyen a fa, olyan a gyümölcs. Gyarlók vagyunk, hazugságban, tudatlanságban élők, nem bűnösök. Ez vádoló kifejezés, nem hiába.
Ezt már szükséges elengedni, mert ez már nem épít. Köszöntem Istennek a kenyér megtörését, ismételten tanulságos volt. Az szeret igazán, aki elenged. Nem csak úgy, hogy ide nem, ír vissza, hanem úgy is, hogy a szívében is elengedett és képes alázattal lélekből áldani, nem csak a haragot melengeti a szívében.
Az Isten Lelke adjon neked is békességet!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!