A Kettős prezentáció alapján ha a keresztény világban háború tör ki olyankor a menyben is háború van? Gondolok itt az orosz-ukrán konfliktusra. Kálvin szerint ha a mennyben háború van az kivetül a földre. Vajon a sátán megint háborút robbantott ki?
Kedves Kérdező
Az égben egyszer tört ki háború Jézus, és Sátán között. Ekkor Sátánt Jézus levetette a földre.
Ennek következményeként megszületett Isten messiási királysága, egyenlőre az égben. Nem sokára a Földre is ez várható, ezért imádkozunk.
Egy keresztény nem háborúzhat, nem támogathatja az ilyesmit.
Akik ilyesmit tesznek, azok nem keresztények.
A keresztények egységesen úgy azonosíthatóak, hogy szeretet van köztük.
Olyan szeretetet kell érezniük, és gyakorolniuk egymás iránt, amilyet Jézus érzett az emberek iránt.
(János 13:34, 35) 34 Új parancsolatot adok nektek, hogy szeressétek egymást; ahogy én szerettelek titeket, úgy szeressétek ti is egymást. 35 Arról fogja tudni mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok ha szeretet van köztetek.”
Akik "keresztényként" háborúznak, azok nem Jézus tanítványai, és tudják az azonosító jelet felmutatni.
"ahogy én szerettelek titeket, úgy szeressétek ti is egymást. 35 Arról fogja tudni mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok.."
Jézus önfeláldozó szeretetet mutatott, és ilyen szeretetet kell a tanítványainak, követőinek is egységesen kimutatni, mert Jézus ezt mondta.
Ugyan miért kellene az angyaloknak egymásra támadniuk, amikor ott nincs ok az ellenségeskedésre. Mindenki szeretettel, békében boldogan él.
Javítás:
Akik "keresztényként" háborúznak, azok nem Jézus tanítványai, és nem tudják az azonosító jelet felmutatni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!