Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények! Oltakoztatok a...

Keresztények! Oltakoztatok a covid alatt? Ha igen, miért? Ha nem, miért?

Figyelt kérdés
jan. 2. 21:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Igen. Felelősségtudatból.
jan. 2. 21:35
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem, tűfóbiám van.
jan. 2. 21:44
 3/16 anonim ***** válasza:
4%

Mindannyian keresztények vagyunk, legalábbis a kultúránk ketesztény. De én például nem vagyok vallásos, úgyhogy szerintem a kérdés pongyola, pontatlan.

Úgy kellett volna feltenni, hogy "vallásosok", "hívő keresztények" stb.

jan. 2. 21:47
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Igen. És úgy gondolom, hogy ez teljesen független a hitemtől. (Szerencsére a papunk is normális, nem szokott politizálni se és ebbe se szólt bele.)
jan. 2. 22:06
 5/16 anonim ***** válasza:
47%

Szervusz.

Nem vettem fel egy oltást sem. Sem politikai, sem vallási oka nem volt a döntésemnek.

Miért nem?

Olvastam, hogy járvány alatt nem ésszerű oltani, csak járvány előtt, vagy után. De beszéltem szakemberekkel is, és közülük azt emelték ki, hogy az immunrendszer úgy erősödik, ha átesik egy betegségen. /nem minden betegségre vonatkozik ez a megállapítás/

A moderna volt amire gondoltam, de végül azt sem adattam be.

A Covidon kétszer estem át, orvosi "megállapítás" szerint.

jan. 2. 22:26
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Igen. Az egész családunk beoltatta magát, és az összes kollégám is egy kivételével.
jan. 2. 23:14
 7/16 IstenGyermeke1 ***** válasza:
37%

Oltakozik?!

Visszaható ige! Szerintem senki sem magának adta be az oltást.

Egyébként sem kell mindenből vallási kérdést csinálni.

tegnapelőtt 07:43
 8/16 Sághegyi Péter ***** válasza:
65%
Oltakoztam az egész családdal mert a lehengerlő propagandával meggyőztek. De alapvetően azért maradt bennem valamennyi bizalmatlanság ezért kínai oltóanyagot kértem az egész családnak. (Mert ez még a hagyományos oltóanyag módjára készült.) Később rájöttem, hogy át lettünk verve de már késő bánat. A Pfizerrel oltott ismerőseim közül többet is elvitt a "turbó-rák. Az orvosok nevezték el így mert egyrészt nem reagál a kezelésekre és a felfedezéstől a halálig 2-4 hónap telik el. Most meg olvasom (persze nem a meistrim médiában" hogy Amerikában, Hollandiában, Németországban, Angliában stb már folynak a kártérítési perek. Az én kisebbik és egyébként is fogyatékos (autista) fiamnak a kínaitól is lett neurológiai problámája amivel a klinikán sem tudnak mit kezdeni meg egy ritka szembetegséget is kapott (kerotoconus).
tegnapelőtt 10:26
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"Oltakoztam" végül. Sokáig nem akartam, de nem vallási okból, hanem mert úgy gondolom, hogy pusztán biznisz az egész. Végül a munkahelyem kirúgta azokat, akik nem oltatták be magukat. A kínait kértem, mert az még a hagyományos technológiával készült (állítólag), orvos rokonom mondta, hogy emiatt várhatóan annál lesz kevesebb mellékhatás. Nekem meg igazán ez volt a lényeg, nem az, hogy mennyire hat.

Elkaptam amúgy később ugyanúgy, de tünetek szempontjából a családi, ismerősi körömben teljesen mindegy volt, hogy ki milyen oltást kapott és hányszor.

tegnapelőtt 13:35
 10/16 anonim ***** válasza:
81%

Nem oltattam be magam!

Több oka is volt, hogy azt mondtam, NEM!

Középiskolai tanulmány része volt, hogy egy vakcina kifejlesztéséhez, teszteléséhez minimum TÍZ év kell. Az a fél év, ami alatt "kifejlesztették" az mRNS alapú vakcinát köszönőviszonyban sincs a szükséges tíz évvel. (Már csak a Covid után derült ki, hogy 2019-ben több milliárd adag volt raktáron.)

Másrészt, minden évben az influenza járvány előtt felhívták, felhívják az emberek figyelmét, hogy a járvány kitörése előtt oltassák be magukat, mert a járvány alatt beadott oltás többet árt(hat), mint amennyit használ.

Akkor miért is erőltették az oltást a járvány alatt, akár zsarolással kényszerítve az embereket az oltásra?

tegnapelőtt 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!