Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi tudnak telepatiku...

Jehova Tanúi tudnak telepatikusan kommunikálni egymással Isten által?

Figyelt kérdés
Csak Tanúk válaszoljank, mások nem tudhatják. Egyébként ez nem vicc, egy Tanú ismerősöm, aki mentális beteg és mostanában érte egy nagy stesszhelyzet, és kb. azóta hangokat hall és vászol nekik, amit a fent leírtakkal magyaráz.

#Jehova #telepátia #Jehova tanúi #Telepatikus kommunikáció #Hangokat hall #Isten által
tegnap 10:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Ők nem az X men filmben élnek, szimplán egy vallási szekta
tegnap 11:50
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Nyilván ördögi az egész szekta, ebbe belefér, hogy egy entitás megőrjít egy tagot.
tegnap 12:31
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Magad írod, hogy az illető mentális beteg. Akkor miért akarsz bármi következtetést levonni az általa mondottakból?
tegnap 13:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Szeretném neki elmondani vagy megmutatni a választ, hogy hagyja abba...
tegnap 13:14
 5/11 anonim ***** válasza:
30%

Nem vagyok tanú, de rám is rámkapcsolódott egy entitás ami állandóan beszélt hozzám. Ezek az entitások el tudnak hitetni veled dolgokat.

Az általunk kibocsátott negatív energiákból táplálkoznak. A céljuk, hogy negatívan, rosszul érezzük magunkat, akkor tudnak táplálkozni.

Ha az ismerősöd felmenne legalább semleges szintre, akkor az entitás békénhagyná, mert nem tudna táplálkozni az energiáiból.

Bárkinek a hangját le tudják utánozni, rávehetnek hülyeségekre, megijeszthetnek, manipulálnak.

Bocs egyébként, hogy nem vagyok Tanú.

Nekem meg azt hazudta, hogy a zsidók tudnak telepatikusan kommunikálni és ők beszélnek hozzám. Én meg persze elhittem ezt a hülyeséget.

tegnap 13:35
 6/11 anonim ***** válasza:
21%

[link]

Ez a fickó a videójában beszél a parazita entitásukról, az entitások céljairól stb.

tegnap 14:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező

Mi nem komunikálunk telepatikusan.

Szomorú, ha valaki mentálisan sérült, valószínű, hogy ezt a betegségéből adódoan állítja, vagy hallja. Fontos, hogy megfelelő kezelést kapjon, egy szakembertől.

Nem lehet elítélni, mivel beteg.

tegnap 17:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen
tegnap 19:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez nem telepátia, hanem sima skizofrénia.
tegnap 20:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Jehova Tanúja vagyok, és nem tudunk.
tegnap 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!