Jehova Tanúi tudnak telepatikusan kommunikálni egymással Isten által?
Nem vagyok tanú, de rám is rámkapcsolódott egy entitás ami állandóan beszélt hozzám. Ezek az entitások el tudnak hitetni veled dolgokat.
Az általunk kibocsátott negatív energiákból táplálkoznak. A céljuk, hogy negatívan, rosszul érezzük magunkat, akkor tudnak táplálkozni.
Ha az ismerősöd felmenne legalább semleges szintre, akkor az entitás békénhagyná, mert nem tudna táplálkozni az energiáiból.
Bárkinek a hangját le tudják utánozni, rávehetnek hülyeségekre, megijeszthetnek, manipulálnak.
Bocs egyébként, hogy nem vagyok Tanú.
Nekem meg azt hazudta, hogy a zsidók tudnak telepatikusan kommunikálni és ők beszélnek hozzám. Én meg persze elhittem ezt a hülyeséget.
Kedves Kérdező
Mi nem komunikálunk telepatikusan.
Szomorú, ha valaki mentálisan sérült, valószínű, hogy ezt a betegségéből adódoan állítja, vagy hallja. Fontos, hogy megfelelő kezelést kapjon, egy szakembertől.
Nem lehet elítélni, mivel beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!