Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha a jelenések könyvének a...

Ha a jelenések könyvének a számai igazak és elenyésző ember fog Isten országába jutni, akkor előfordulhat, hogy azoknak van igazuk, akik a legtöbb ember szerint tévednek?

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy itt vallási kérdésekben jártasabbak a két pipás válaszolók Isten országának kérdéseiben, mint az öt pipás válaszolók?

Egy olyan keresztény valóban igazabb lehet, akit a legtöbben nem vesznek komolyan egy meglátása miatt, amitől képtelen elvonatkoztatni?

dec. 22. 23:00
1 2 3 4
 31/37 Veteránmacska ***** válasza:

Ábeltól és a farizeusoktól zármazik ezek a gonoszsagok amiket műveltek!

Rákényszerítették az Urat az Noé idejében hogy öljön! Rá kényszerítette Ábel is, sadoma és gomorában is az emberek mert ez művelitek máig👇🏻😡

[link]

👆

“ünnepeiteket? 14Újholdjaitokat és zarándoklataitokat egész szívemből gyűlölöm, terhemre lettek. Már belefáradtam, hogy elviseljem őket. 15Ha kiterjesztitek imára kezeteket, elfordítom szememet. Akármennyit imádkoztok is, nem hallgatok oda, mert a kezetek csupa vér. 16Mosdjatok meg, s tisztuljatok meg. El gonosz tetteitekkel színem elől, ne tegyetek többé rosszat!”

dec. 25. 22:22
 32/37 A kérdező kommentje:

Nézd, rosszul értelmezzük a Bibliát. Nem nagy ügy. Higgadjunk le szerintem. Én elmondok egy Miatyánkot, Te is mond el a Mikáinunkat, aztán legyen meg Isten akarata.

Még sosem adatott senki kérdésére sem ebben a kategóriában biztos válasz, hanem csak olyan, amiben hinni lehet.

De hogy a vegánok jobb emberek-e a húsevőknél, abban nem feltétlenül vagyok biztos. Attól, hogy valaki nem eszik húst, még nem jut be automatikusan a mennyeknek országába.

dec. 25. 22:50
 33/37 anonim ***** válasza:
Igen kérdező. Hasonlít ahhoz hogy én mindig külön válogatom a műanyagot, hogy ne mérgezze a földet, ettől még én sem megyek az üdvösségbe.
dec. 25. 22:55
 34/37 Veteránmacska ***** válasza:

“Nézd, rosszul értelmezzük a Bibliát. Nem nagy ügy. Higgadjunk le szerintem. Én elmondok egy Miatyánkot, Te is mond el a Mikáinunkat, aztán legyen meg Isten akarata”

Látot az étel áldozatokat az állatokat, mégis vak vagy, mert ragaszkodsz romláshoz, a rablásvágyhoz, hogy az életüket vegyék, támogatod mert fizetsz a kínhalálukért. A holtestük amit a te Istened rakott össze nekik, te feláldozod a saját élvezetre! Részese vagy a kínjukért. Mert állat élete neked egy ebedet jelent! Bűnös vagy mert nem sajnálod őket!

Számtalanszor leírom hogy én nem Bibliából tudom ezeket, habár rejtve de benne vannak az igazságok!

Nekem a SzentLélek jelentette ki! És nem csak én hirdetem a mennyei evangéliumot amik elvoltak rejtve a világ elől, ha nem sok százan vannak kiválasztottak, akik az Úr parancsát be tartották, és nem gyötrik Istent! Ők azok akik az Úr előtt igazak!

“De hogy a vegánok jobb emberek-e a húsevőknél, abban nem feltétlenül vagyok biztos. Attól, hogy valaki nem eszik húst, még nem jut be automatikusan a mennyeknek országába.”

Jól mondod, az emberek szemében csak hülye vegánok vagyunk, de mi nem csak egyszerű vegánok vagyunk, hanem az Úr parancsát szenteljük! Az Úr előtt nem az az igaz ember aki jót cselekszik az embertársával, közben állatokat eszi, fizet a halálukért, az Úr szempontjából ez a gonoszság!

Minden egyes húsételed amit meg ettél életed során mind ártatlan élőlény életébe került! És az mindek a kínját látta, hallotta a te Istened!

Ha nem eszel étel áldozatot nem eszed a húst, te igaz leszel az Úr szemében! Emberek szemében hülye! De ne embereknek felelj meg! És ne a testnek! A lelked tiszta mint a patyolat ha nem eszel állatot! És nem ha nen eszel lemegy rólad a bűn, neg tisztul a tested és a lelked

!

“13Ne hozzatok többé hazug ételáldozatot, a jó illattétel útálat előttem; újhold, szombat s ünnepre-felhívás: bűnt és ünneplést el nem szenvedhetek. (Ésa 66,3.4) 14Újholdaitokat és ünnepeiteket gyűlöli lelkem; terhemre vannak, És ha kiterjesztitek kezeiteket, elrejtem szemeimet előletek; sőt ha megsokasítjátok is az imádságot, én meg nem hallgatom: vérrel rakvák kezeitek. Mosódjatok, tisztuljatok meg, távoztassátok el szemeim elől cselekedeteitek gonoszságát, szünjetek meg gonoszt cselekedni; “

[link]

dec. 25. 23:13
 35/37 Veteránmacska ***** válasza:

“De hogy a vegánok jobb emberek-e a húsevőknél, abban nem feltétlenül vagyok biztos. Attól, hogy valaki nem eszik húst, még nem jut be automatikusan a mennyeknek országába.”

Egy hús evő bármikor lelki furdolás nélkül, felnevel egy marhát, szereti gondozza lefeji, az a szerencserlen állat azt hiszi szeretve van! Aztán mikor nem képes tejet termelni, nem tud már utódokat hozni! Simán el adja a vágóhidra! A szegény állatnak a bűne az volt hogy termelt több tehet, és nem hozott már utodot!

Így van a disznó is! Fel nevelik etetik a saját szarukba tartják őket! Az a disznó azt hiszi hogy az a normális mert ebbe születtek, kezdenek kötönni a gazdához, mert ő eteti őket, aztàn mikor el éri a levágott kort, leszúrják! Korán reggel meg érzi a szerencsétlen állat hogy levágják, Meg kínoztatják és az disznó szerette a gazdáját!

Így van a ló is! Ha meg sérül, vagy öreg, oda adják a vágóhídnak! Még arra se méltatják hogy eltemessék a testüket!

Vegán illyen nem csinál! Szóval biztos vagyok benne hogy ezek az emberek nem kerülnek be a mennyek országáva miután halották amit a pecsétek rejtenek!

Szóvan egy vegàn isten szemében szent és igaz

dec. 25. 23:29
 36/37 anonim ***** válasza:

Ha te szent volnál, nem magasztalnád magadat, és nem gyűlölködnél általánosan a husevőkre, és nem balványoznál embergyilkost.

Amúgy nézd meg Szabó Vladimir húsbolt cimű rézkarcát, tetszeni fog neked.

dec. 26. 04:45
 37/37 Veteránmacska ***** válasza:

36

Az emberknek nem vagyok szent,de Istennek igen! És az hogy betartom a parancsait, attól még nem magasztalom magam! Hanem példát mutatok!

A szentség nem ott kezdődik mennyit imádkozol, meg az emberek felé alázatot mutatsz de , közbe eszed az állatok tetemeit!

“Amúgy nézd meg Szabó Vladimir húsbolt cimű rézkarcát, tetszeni fog neked.”

Ajánlom neked ezt az olvasmányt a jelenésekből, kiknek a lelkeit bosszúlja meg az Úr! 👇🏻

“9És amikor feltörte az ötödik pecsétet, láttam az oltár alatt azoknak a lelkét, akiket az Isten igéjéért öltek meg, és azért a bizonyságtételért, amelyet megtartottak. 10És hatalmas hangon kiáltották: „Urunk, aki szent és igaz vagy, meddig nem ítélsz, és meddig nem állsz bosszút a mi vérünkért azokon, akik a földön laknak?” 11Akkor fehér ruha adatott mindegyiküknek, és megmondatott nekik, hogy nyugodjanak még egy kis ideig, amíg teljes nem lesz azoknak a szolgatársaiknak és testvéreiknek a száma, akiket ugyanúgy megölnek, mint őket”

Oltár alatt a trilliárd állatok lelkei akiket meg ettetek!!!

“Megszáll téged minden városodban, egész földeden, míg csak le nem omlanak magas és erős kőfalaid, amelyekben bízol. Megszáll téged minden városodban, egész országodban, amelyet az ÚR, a te Istened ad neked.

53

Megeszed méhed gyümölcsét, fiaidnak és leányaidnak húsát, akiket az ÚR, a te Istened ad neked a megszállás és szorongattatás alatt, amellyel szorongat téged ellensége”

Álatokba jönej vissza a földre minden húsevő!

😡

dec. 26. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!