Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha a jelenések könyvének a...

Ha a jelenések könyvének a számai igazak és elenyésző ember fog Isten országába jutni, akkor előfordulhat, hogy azoknak van igazuk, akik a legtöbb ember szerint tévednek?

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy itt vallási kérdésekben jártasabbak a két pipás válaszolók Isten országának kérdéseiben, mint az öt pipás válaszolók?

Egy olyan keresztény valóban igazabb lehet, akit a legtöbben nem vesznek komolyan egy meglátása miatt, amitől képtelen elvonatkoztatni?

dec. 22. 23:00
1 2 3 4
 21/37 Veteránmacska ***** válasza:
0%

“Írjál ki egy saját kérdést, pl. Káin a megmentő? Krisztus az antikrisztus? Ne terpeszkedjêl evvel a témával itt,leírtad, megértettük, hagyd abba itt is.“

Miért hagyjam abba az igazságot?? Felnyitattak a pecsétek, tudok minden Égi igazságot!! A mennyeiek hírdetik leíratták! Ezek nem a bibliában találhatók, hanem szívben találhatóak! A pecsétek felnyitattak.. minden igazság az asztalra kerül, amiket az írástudók, farizeusok elrejtettek előttetek!

dec. 25. 07:02
 22/37 A kérdező kommentje:

Egyébként viccet félre téve, értem én a Veteránmacska álláspontját.

Mert már egy másik kérdésnél is beszéltünk erről.

Addig a pontig még elképzelhetőnek is tartottam, hogy van benne logika, amíg nem Káint vizionálta a fehér lóra. Már majdnem megpróbáltam vega lenni és bűntudatom volt, de ennél a pontnál már nincs.

Az érdekesség az, hogy Veteránmacska Jézustól elhatárolódva megtartja az Ószövetséget és a jelenések könyvét.

Káin a Bárány? Ezen a kijelentésen elcsodálkoztam.

Szerintem egy embergyilkost belelátni a végidőkben visszatérőbe enyhén szólva is meredek.

Én félek tőled Veteránmacska! Nem bízom benned.

dec. 25. 12:14
 23/37 Veteránmacska ***** válasza:

22

Megértelek!

De ez az igazság!

Aki eljön az ember fia, aki Ádám első szülöttje az Káin ha tetszik hanem!

Miért

nem tudsz meg bocsájtani Káinnak? Miér tették a farizeusok gonosznak őt? A mózes törvényébe is gyilkosnak van beállítva, és a jelenések könyve is különösen veszélyesnek jelenti ki, akit bűn még említeni is! Nem véletlen!

Bebizonyítom neked hogy aki eljön az Káin!

Jel 2. fejezet

“17A kinek van füle hallja, mit mond a Lélek a gyülekezeteknek. A győzedelmesnek enni adok az elrejtett mannából, és adok annak fehér kövecskét, és a kövecskén új írott nevet, a melyet senki nem tud, csak az, a ki kapja.

A fejér kő az mészkő volt amivel fejbe vágta a megszállott Ábelt! A az új név az pedig Káin amit a csak ő tud.. ja most már nem ,mert már kijelentette fenyítodtak a pecsétek!

Káin elmondta hogy az Úr volt benne, és azért ölte meg hogy ne hozzon Ábel kínt az állatokra.. hogy meg kímélje ezt a hagyományt a világtól és az állatoknak jó és szép jövöt hozzon! És le menjen rólunk az átok! Mert a tiltott gyümölcs az állatok! Ez volt isten akarata! És mai ez!

Ábel az ördög volt aki megvezette a világot!

És nem ölte meg Ábelt lelkét, a testől szabadította meg mert ővolt sátán, és hogy ne vágjon el még több juh torkát!

A papok és farizeusok minden lényeges igazságot kivettek az írásokból!

Ott van a bibliában az igazság de szét szórva, 70% hazugság, 30% igazság!

Azért jött el az Igazság Lelke hogy ezt elmondja!

A messiás a búcsúlevelében mint hagyot ránk:👇🏻

16. fejezet

“12Még sok mondanivalóm volna, (de nem vagytok hozzá elég erősek. )13Hanem amikor eljön az Igazság Lelke, ő majd elvezet benneteket a teljes igazságra. Nem magától fog beszélni, hanem azt mondja el, amit hall, és a jövendőt fogja hirdetni nektek. 14Megdicsőít engem, mert az enyémből kapja, amit majd hirdet nektek. 15Minden, ami az Atyáé, az enyém is. Azért mondtam, hogy az enyémből kapja, amit majd hirdet nektek.”

Azét nem monta el, mert ő tudta hogy Ádám volt! Aki majd eljön az jelenti a nevét Káin! Erre nem voltak felkészülve és ti sem vagytok!

És meg botránkozónak tartjátok!

22! Követtem minden pecsét felnyitattását, tudok minden igazságot, amik pecsétekben vannak és az élet fájáról!

Így válogat ki bennetek az Úr tolvaj módra jött el! Emberek által vagytok próbára téve! A tiltott gyümölcs az állatok, és az Úr az állatok felszabadításáert jön el, amit tudok igazolni 👇🏻

Jel.6

“9És amikor feltörte az ötödik pecsétet, láttam az oltár alatt azoknak a lelkét, akiket az Isten igéjéért öltek meg, és azért a bizonyságtételért, amelyet megtartottak. 10És hatalmas hangon kiáltották: „Urunk, aki szent és igaz vagy, meddig nem ítélsz, és meddig nem állsz bosszút a mi vérünkért azokon, akik a földön laknak?” 11Akkor fehér ruha adatott mindegyiküknek, és megmondatott nekik, hogy nyugodjanak még egy kis ideig, amíg teljes nem lesz azoknak a szolgatársaiknak és testvéreiknek a száma, akiket ugyanúgy megölnek, mint őket.”

Az állatokért jön az úr. És így válogat ki titeket! Tiltott gyümölcs az állatok!

Közel az idő 22

dec. 25. 20:19
 24/37 anonim ***** válasza:

Azért mert egy-két ember elfordult tőled - ezen nem csodálkozom - azért csalódtál az emberiségben, az állatok felé fordult szereteted, ez rendben.

De hogy mindenkire kiszórod gyűlöleted, az vakká tett.

dec. 25. 20:34
 25/37 Veteránmacska ***** válasza:

Kérdező!

Értük ölt az Úr hogy ezt a gonoszságot meg állítsa!

Noénak is ez volt a küldetése

És a Messiásnak Ádámnak is

Nézd meg nyugodtan👇🏻 aztán vessél követ az ember fiára

[link]

dec. 25. 20:37
 26/37 Veteránmacska ***** válasza:

Ezért védte az ördög a farizeusok által Ábelt

Mert tudta hogy az Úrnak ez fáj👇🏻

[link]

dec. 25. 20:40
 27/37 Veteránmacska ***** válasza:

“Azért mert egy-két ember elfordult tőled - ezen nem csodálkozom - azért csalódtál az emberiségben, az állatok felé fordult szereteted, ez rendben.”

Mindenki elfog fordulni hát nem meg van írva testvér?. A széles út a gyötrelemre visz- a kenyelem

De törvény által van a keskeny út ami az életre visz! Mert szeretni az állatokat mint ön magad! az a Isten szent törvénye!

Miért gyülölködés a pecsétek kinyilatkoztatása?

Ezeknek meg kell lenniük

És nagyon jól tudja az Úr hogy kevesen lesznek akiket meg érint!

Csak is 144,000 szent vegán jut be a mennyek országába!

Húsevők vámpírok, kifosztók rablásvágyók, gyilkosok nem mehetnek be a mennyek országába!

dec. 25. 20:45
 28/37 A kérdező kommentje:

Jó elfogadom a hitedet. Én azt mondom, hogy vallásszabadság van.

Ha te ettől jobb emberré váltál, akkor legyen neked hited szerint!

Káin jöjjön el neked Kérdező!

Bizonyítani az állításaidat te sem tudod. Ahogyan én sem, hogy Jézus az Isten és ő teremtette a valóságot, benne saját magát is. Én meg ebben hiszek és abban is, hogy Káin a feleslegből mutatott be áldozatot, Ábel pedig nem a feleslegből mutatta be az áldozatot. Káin féltékennyé vált és azután a leszármazottak már állatokat ettek. Káin fiai sem voltak vegetáriánusok, ahogyan a lányai sem.

Krisztus pedig nem lehetett vegetáriánus, mert, ha így tett volna, akkor nem nevezhették volna a farizeusok "falánk, iszákos embernek".

Káin csak és kizárólag az embergyilkosok értik meg és isteníthetik. Nem akarsz inkább a bűneidről beszélni Veteránmacska? Hány ember halálát okoztad, hogy Káint isteníted? Ha hamisan tanúzól vagy rest vagy az igazságra, akkor bűnt követtél el, ha pedig titkolod, akkor még nagyobb a bűnöd!

dec. 25. 20:56
 29/37 Veteránmacska ***** válasza:

“Én azt mondom, hogy vallásszabadság van.”

Ez nem vallás, hanem az Úr probája, mérlegeli a szívetek! Mert ezek a pecsétek igazságai amik az asztalra kerültek.. ha nem fogadot semmi gond! Majd Káin megítél, mert tudod hogy ő hozza az Istennek haragja keve borstartoját? Nem kapsz kegyelmet mert hallottad az igazságot nem lesz mire hivatkoznod, ezeket a írásokat is figyelik a fentiek és rögzítik!

“Ha te ettől jobb emberré váltál, akkor legyen neked hited szerint!”

Hé nem a szerintél az Úr ki milyen jó ember, nem békét hozni jött hanem igazságot.. az igazságosak öröklik a kegyelmet!

us követése.

“34Ne gondoljátok, hogy békét jöttem hozni a földre. Nem békét jöttem hozni, hanem kardot. 35Azért jöttem, hogy szembeállítsam az embert apjával, a leányt anyjával, a menyet anyósával. 36Az embernek a tulajdon családja lesz az ellensége.”

“ Krisztus pedig nem lehetett vegetáriánus, mert, ha így tett volna, akkor nem nevezhették volna a farizeusok "falánk, iszákos embernek".👇🏻

Az írástudók és a farizeusok képmutatása.

“13Jaj nektek, írástudók és farizeusok, ti képmutatók! Bezárjátok a mennyek országát az emberek előtt. Magatok nem mentek be, s akik be szeretnének jutni, azokat meg nem engeditek be. 14Jaj nektek, írástudók és képmutató farizeusok, mert felemésztitek az özvegyek és árvák vagyonát. Közben nagyokat imádkoztok, ezért nagyobb ítélet vár rátok. 15Jaj nektek, írástudók és “

“Káin csak és kizárólag az embergyilkosok értik meg és isteníthetik. Nem akarsz inkább a bűneidről beszélni Veteránmacska? Hány ember halálát okoztad, hogy Káint isteníted? Ha hamisan tanúzól vagy rest vagy az igazságra, akkor bűnt követtél el, ha pedig titkolod, akkor még nagyobb a bűnöd!”

Isten nem ölt embert!!!

Sadoma és gomora mit mond, pusztított ölt isten az állatokért!!

Noé idejében ki pusztította ki az embeteket? Isten ugye? És Káin ban is ő volt!!😡😡

Mi a konklúzió!

Káin gyilkos, akkor isten is ember gyilkos!

De tudod miért gyilkolt Isten? Mert az emberek szíve meg telt gonoszsággal, mindenki áldozott állatot, és evett álkatot!

Egyedül Noé és családja, és a Messiás nem evett és a nanítványok sen

“nevezhették volna a farizeusok "falánk, iszákos embernek".

Jaj neked farizeus mag! Mész a fariteussokkal a méltó bűntetésre!! Sátánfatyja

dec. 25. 21:35
 30/37 Veteránmacska ***** válasza:
dec. 25. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!