Az Istennek miért sikerült kigyogyógyítani a skizofréniából? Éjjel megjelent álmomba földönkívüli kinézetű alakok akik állitásuk szerint a mormonokat szolgálják megkértem hogy gyogyítsanak meg és reggel épp elmével épp tudattal erzelmekkel ebredtem?
Eléggé fura volt mert nem is aludtam, látomás szerű álom volt ébren fény kockák mint egy kvetítő megjelent és egy nem túl szép földönkívüli alak jelent meg. Hozzá teszem soha nem hittem a földönkívüliekbe és most is alig akarom elhinni. Előbb megvizsgálták az agyam. És teleparilukusan felvették velem a kapcsolatot és rögtön arra kértem őket hogy gyogyítsanak meg és reggelre meggyoltam. Nem vicc tényleg semmi bajom
Bátran merem mondani hogy akit eddig szektának hittem ők a pengék és még földönkívüli szövetségesei is vannak. Szép. Gratula a mormonoknammés Joseph Smithnek
És milyen gombát vacsoráztál?
Mi volt a jeled az oviban?
Hány kilóvagy hányéves?Vagy ikább hánny (magadtól)
A dicsőség Istené.
Isten a valóságban képes bármire, az nem igaz hogy nem tud kigyógyítani, és ehhez földönkívüliek, meg mormonok kellenek. Ehhez Isten egyedül elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!