Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istennek felajánlottam az...

Istennek felajánlottam az összes gyogyszerem bízván hogy ő kezd velük valamit. Jól tettem? Mentális problémákra kell szedjem

Figyelt kérdés

dec. 11. 19:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon jó ötlet felajánlani az Úrnak a gyógyszereidet, mindenképp támogatom! Kérd meg Őt, hogy vegye el a mellékhatásokat. Azért a felajánlás után el ne felejtsd beszedni a piruláid. Tudod, kedves Kérdező, az orvosodat is az Úr küldte neked.

Gyógyulást!

dec. 14. 06:54
 12/13 az agy ***** válasza:
Szerintem ne add oda bármelyik Isteñek a mentális problémádra felìrt tablettákat. Nem tudom, hogy n/ff lehetsz, hány éves vagy..de szívesen beszélgetnék veled, hogy lásd, van aki támogat, segít, szeret.
dec. 17. 00:39
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Sajnos, ez nagyon rossz ötlet volt!

Isten, ezekre a dolgokra, nem kíváncsi! Nem ezért fog téged segíteni.Isten, nem varázsló! Isten az írott beszédjén keresztül tud segíteni, legfőképpen az üdvösségedet, hogy ha megérted az igazsagait(utasítások, parancsolatok, történetek), és a megértett igazságai szerint éled az életed,akkor üdvösségben részesülsz, és bebocsátást kaphatsz az ő léthelyére. De ehez, az Ő gondolkodása, értelme szerint kell tudninértelmezni az igéjét.Ez pedig a Kereszténység(vagy egyéb) vallás tanain belül, nem fogod megtalálni, mert csak ellenséges viszonyba hoznak az Istennel, ha bármiylen tanításukat elfogadod.Miért? Azért, mert mindegyik vallás azért jött létre, hogy minél több embert beszippantsanak a tévtanaikkal, hogy minél kevesebben jöjjenek rá az Iszen igazságaira, mert ha megértik, akkor nem lehet többé irányítani, hitegetni az embereket a pénz, hírnév érdekében.Ha szeretnéd Isten szerint értelmezni a Bibliát(le van benne írva, hogyan is lehet, de ezt nem tanítják az egyházak, gyülekezetek), akkor keress bátran privátban.Nem tartozom egyik felekezethez sem, távol tartom magamat a Kereszténység vagy bármelyik más vallás tanaitól.

Üdv.

dec. 17. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!