Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istennek felajánlottam az...

Istennek felajánlottam az összes gyogyszerem bízván hogy ő kezd velük valamit. Jól tettem? Mentális problémákra kell szedjem

Figyelt kérdés

ma 19:19
 1/9 tgt ***** válasza:
Ez nagyon rossz ötlet.
ma 19:28
 2/9 anonim válasza:
Hát, ha az a célod, hogy kórházba kerülj...
ma 20:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerinted szüksége van rá?
ma 20:21
 4/9 anonim ***** válasza:

No comment.

Top comment.

ma 20:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen szükség volt rá mert úgy érzem a mellékhatásait kordában tudja tartani. Azon kívül még sok mindent felajánlottam neki a mai nap.a szerelmet a betegségem, a szívem, lelkem és lakásom bölcs, mindentudó jót akaró szent oltárán. Nélküle nem tudok élni. Ezért úgy gondolom ha mindenem nálla van csak bizakodva várhatom reménytelejes jővőmet amit megálászkodva fogadok akár jó akár nem, de ha Isten kezében van mindenem csak is jó történhet mert ha Isten velem ki ellenem?
ma 20:30
 6/9 Thunderfairy ***** válasza:
Ennyire már ne vigyük túlzásba a vallást. Tessék becsületesen szedni a gyógyszert mert azért van, az segít és nem az isten. Semmi bizonyíték nincs isten létezésére.
ma 20:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem jó ötlet.

Több ilyet láttam ,mind xarul végződött.

Szedjed be amit be kell és adj hálat Istennek hogy egyaltalan van gyógyszered,orvosod aki felírja.

Abszolut nem Bibliai és veszélyes is.

ma 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Ugyan mit kezdene Isten a gyogyszereiddel?

Az is írva vagyon, ne kisértsd Utadat Istenedet. Add meg a lakásodnak azt amit a lakásod (császár) kér, fizesd költségeit.

Isten útja akkor jó ha egyenes, ne kényszeritsük görbe utakra.

A szíved, lelked az más, az egyenes út hozzá.

ma 21:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Várj, ezen most azt érted, amit gondolunk, és nem szeded? Vagy...?
ma 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!