Mit kérnél Istentől? 🙏
Isten nem tudja gyógyítani a született mentális betegséget. Istennek nincs hatalma meggyógyítani mert nem mindenható. Én erre már rájöttem mert valaki mondta. Azt mondta nekem hogy isten angyala és elárulta hogy Isten nem mindenható és nem tudja a született pszichikai betegeket meggyógyítani úgy engem se és hogy a genetikai betegségek felett sincs hatalma és hogy a jelenések könyvének a végén hazudik Jézus Jánosnak hogy nem lesz betegség mert a mennyben ugyanúgy folytatódik minden mint a földön. És hogy Isten direkt teremtette így ezt a világot mert ha nem akkor elpusztította volna a Sátánt rögtön az angyalaival együtt.
Nem is értem miért nem imádom Zeuszt meg a többi mitológiai isteneket az Isten helyett?
Talán azért mert 10 éves koromban kaptam egy sugallatot fentről hogy a mitológiai istenek valójában Démonok és közvetett módon a Sátántól erednek aki Isten teremtménye. A bukott angyalok leszármazottjai játszották el az isteneket. Ők a démonok. A kísértetek és a földönkívüliek is ugyancsak a démonok.
Igen, ezért nem imádom az isteneket Isten helyett mert 10 éves korom óta tudom hogy valójában kik. Ahogy idősebb leszek a Sátán dolgairól kapok információt. Tudom mit tett az emberek ellen a nefilimek által. Azt is tudom most mit akar. Sőt a végső célját is tudom. Azt is tudom miért kellett neki Mózes holtteste és Mihály miért nem adta neki. Mert nekem valami megmondja.
Nem tudom hogy ugyanaz mond nekem a gonoszrol dolgokat mint aki az Istenről azt hogy nincs hatalma és a jelenések vége nem igaz? Nem tudom két személy mondja nekem vagy egy?
Mikor a gonoszrol tudok meg újabb dolgot akkor azt érzem fény gyul meg bennem mintha megvilágosodna valami, mintha feltisztulna ami homályos.
Mikor Istenről hallom gondolatban amit írtam ( újabbat nem hallottam Róla) akkor elfog a gyűlölet és a düh Iránta. Nem érzek felvilágosodást, nem érzem azt mintha az az információ megtisztítana. De ha a másikról hallok úgy érzem megtisztit az információ, hogy jó hogy tudom róla.
De jó, hogy ez senkinek nem jutott ez eszébe! 😁
"Tudja a ti Atyátok, mire van szükségetek, mielőtt még kérnétek." /Mt. 6. 8./
"Adja meg az Isten,
Mit adni nem szokott,
Száz bús vasárnap helyett
Sok, víg hétköznapot,
Adja meg az Isten.
Adja meg az Isten,
Sirásaink végét,
Lelkünknek teljességes,
S vágyott békességét,
Adja meg az Isten."
/Ady Endre/
21. Mintha nem nagyon értette volna a kérdést, viszont méltányolható az őszinteség:
"nem tudja a született pszichikai betegeket meggyógyítani úgy engem se"
Nekem pedig újabb igazolás.
Az Ezotéria szekcióban azért szokott ideges lenni az egyik felhasználó, mert megemlítettem, hogy mentális problémák is okozhatnak bizonyos tévhiteket.
Ilyenkor bevadul és előbb 2 loginnal (vagy néha többel is) lenyomogatja pirosra az összes válaszom a környéken.
Utána alaposan belém köt.
Azt kérném, amit Jézus kért az ún, "főpapi imájá"-ban", a halála előtt, ami a János evangéliumában található. Ez egyfajta végrendelete, hogy mit akar tenni azzal az örökséggel, amit a tanítványaira hagy, mivel őrá a halál vár. Ha neki ezek a kérések voltak a legfontosabbak, mielőtt meghalt, akkor én is ugyanezt kérem.
Hadd okozzak egy kis kényelmetlenséget, hogy nem másolom ide, hanem ha érdekel, keresd meg magad ezt az imát a Bibliában. Eszméletlen. Valószínűleg soha nem hangzott el egy ilyen kaliberű ima az emberi történelem során, mint ez, közelítőleg sem.
üdv, javuló Stefán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!