Szoktál imádkozni? Milyen imákat ismersz? 🙏
Az ima mint átalakító, gyógyító és karmaoldó erő.
Én ezeket szoktam mantrázni:
Isteni Fényerő,
Te légy a gondolat,
Irányítsd tetteim,
Vezesd a sorsomat!
🙏
Adjátok, hogy megengedjem
magamnak Én-magam áradását,
S kiutat találjak a sors homályából.
Segítsetek, hogy megtaláljam Isten
által jelölt helyem a Világban,
mellyel egy vagyok.
Ne kerüljem el azt, aki vagyok, megtaláljam,
s őrizzem magam Én-magamban.
Ámen
🙏
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy,
Szenteltessék meg a Te neved;
Jöjjön el a Te országod;
Legyen meg a Te akaratod,
Amint a mennyben, úgy a Földön is.
Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma,
És bocsásd meg a mi vétkeinket,
Miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk vétkezőknek;
És ne vígy minket kísértésbe,
De szabadíts meg a gonosztól,
Mert Tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség,
Mindörökké.
Ámen
🙏
Volt hogy nagyon nagy bajban voltam, olyankor is az ima segített.
Ha nem imádkozol, szoktál beszélgetni Istennel?
Az is imának számít, csak egy jóval személyesebb ima!
Naponta imádkozom. Leginkább a saját szavaimmal, de a végén a Mi Atyánkat mindig elmondom.
Ritkán szoktam kérni, akkor sem magamért általában, mert nekem minden olyan dolog megvan az életemben, amire szükségem van. Általában köszönetet mondok az egyetlen Istennek, hogy élhetek és mindenem megvan. Szoktam kérni Tőle, hogy hozzon egy jobb világot, mert amiben élünk, az nekem nem tetszik. Sosem feledkezik meg rólam, pedig évekig elfordultam Tőle. Én hiszem, hogy vigyáz rám és segít, ha valami rossz ér, akkor az is az enyém és el kell fogadnom. Az élet nem csak jóból áll, hanem a jó és a rossz dolgok összességéből.
Jól teszed! Nagyon igaz!
[💚]
Szerintem a HIT az alapja, mint mindennek.
Anélkül semmi nem megy!
De ha belegondolsz, mindenhez HIT kell.
A kapcsolataidhoz, a munkádhoz, stb., hogy HIGGYÉL benne!
Kérdező!
Adtál egy linket, azon olyan dolgokkal, hogy inkább nevén sem nevezem őket. A léleknek fáj ez. Istenem, irgalmazz! Tehát létezik keresztény ezotéria is? Isten Igazságában misztikum, pogányság? Bele van keverve sajnos. Ennek Istenhez semmi köze sincsen, de van köze alaposan valaki máshoz! Ez a baj, a kétfelé sántikálás, amit Illés próféta is mondott. Egy kicsi ebből, meg egy kicsi abból, és kész is a képmutatás masszája. Egy kis Istenhit meg egy kis ezotéria. Aztán még egy csipet ima, majd hozzá némi spiritualitás. Mindezt Isten nevében!
És nem írtam volna, ha az a link, amit megosztottál, nem tartalmazna egy istentelen képet! Az, amelyik a link alján található, rajta pogány vallási nevezetességekkel. Középen a Mindent Látó szemmel a Dávid csillagban, a férfi és a nő okkult szimbólumában. Ezeket osztjátok meg, ezekben hisztek és ezt propagáljátok sokan. Tudod te is, kérdező, mi ez a szem? Kinek a szeme ez? Nem tudod, de megosztod, és ezzel lehet ám károkat okozni. És ezekkel van telve az ezotéria spiritualitás, de a vallások is.
Az Istenbe vetet hit és az önmagunkba vetet hit között van a leghatalmasabb különbség. Az a képmutatás.
Bocsásd meg érte, de nem nagyon találok szavakat. Nagyon fáj, miként menetelnek a legtöbben a saját kárhozatuk felé úgy, hogy hiszik,. jót tesznek. Az Isten Lelke legyen hozzánk irgalmas!
Üdv.
Nem szoktam linket adni, de inkább ezeket érdemes megnézni és szembesülni. Nem áll össze a kép, mi zajlik a világban? Láthatod te is, nem magam találom ki.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!