Azért nem tudok megtérni, mert nem vagyok alkoholista és drogfüggő?
A hétvégi Forrásponton az egyik tanúságtevőnek alkohol és drogproblémái voltak. Ahogy a beszédét hallgattam, rájöttem, sokszor olvastam már hasonlót. Megtért emberek beszámolói, akik előtte alkoholisták és/vagy drogfüggők voltak.
Ez lenne a kulcs a megtéréshez, ha saját erőből nem megy?
De nem Isteníted még mindig Jézust... vagyis nem tértél meg Hozzá.
Megismerni az Igazságot, Aki szabaddá tesz ..ez a kezdete Jézus követésének.
A betű nem elég, a Szent Szellem eleveníti meg és Ő még ma is Jézust dícsőíti, Belőle merít.
Még mindig bátran állítom, hogy nem ismered Jézust, így az Atyát sem...nincs benne élet, amit írsz.
Térj meg, borulj le Jézus làbaihoz.
11
Sajnálom, de Jézust soha nem fogom az Istenével az Atyjával egyszintre emelni. Az imádat Istennek jár. Jézusnak pedig az engedelmesség, szó fogadás, és hála jár, mert Ő a feje a gyülekezetnek, de nem egyenlő az életadójával, Istenével.
Istenhez kell visszatérni, nem Jézushoz.
Jézus segít abban, hogy az Atyához visszatérj.
Nincs benne élet? De hogy nincs. Az életet Isten adja, a halálból való feloldást adja Krisztus. Ne keverjük már a kettőt.
12
No, nekem mindegy...ez a Te döntésed, a saját életedről van szó.
Azért hoztam Igéket...
Zsoltárok 22:28
Megemlékeznek és megtérnek az Úrhoz a föld minden határai, és leborul elõtted a pogányok minden nemzetsége.
2 Korintusi 3:16
Mikor pedig megtér az Úrhoz, lehull a lepel.
13
Ezek a versek Jehováról szólnak nem Jézusról.
Mivel az Úr kifejezést használják mind a két személynél a fordításokban, ezért keverik össze a két személyt.
15
JW tanúi nem tértek meg Jézushoz, a 12, 14 válaszolót is nagyon félre van vezették...
Ebből kifolyólag Ő is félre vezeti az embereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!