Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus találta ki ezt a mesét...

Jézus találta ki ezt a mesét hogy ő Isten és egyenlő az atyával. Erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Jézus az én véleményem szerint homoszexuális volt és azért van ennyi meleg ebben a keresztény világban, Isten nem szúletik le emberként ébresztő.Szerintem a tanítványi is melegek és orgiáztak az is lehet. Elne higyje senki hogy nem voltak nemi vágyai

tegnap 22:29
 1/8 A kérdező kommentje:
Gondoljátok ha csodákat tett volna akkor a saját szülei bolondnak tartották volna? Nem hiszem. Mejvolt beszélve a tanítványival mit irjanak le. Go doljátok ha cskdákat tett volna akkor a farizeusok nemn ilyedtek volna meg és Istenként tisztelték volna.
tegnap 22:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Gondoljátok ja csodákat tett volna akkor a nép keresztre feszítette volna?
tegnap 22:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Még nemnjött el a messiás. Nekem egy homoszexuális nem a messuásom sőt egyenesen a gyomrom forog
tegnap 22:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Bolondnak tartotta mindenki nem istennek maradjunk ennyibe a szexuális orentációja pedig meleg
tegnap 22:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Én hiszek Istenbe de jézusba nem mert amikor rá gondolok fura érzések fognak el ami nrm én vagyok
tegnap 22:44
 6/8 Potyondi Gergely ***** válasza:

Nagyon nem értek egyet veled!

Máté7,21

Nem minden, aki ezt mondja nekem: Uram! Uram! megyen be a mennyek országába, hanem aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.

Jakab2,19

Te hiszed, hogy az Isten egy. Jól teszed. Az ördögök is hiszik, és rettegnek.

tegnap 23:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor ne érts, már pedig Jézus homoszexuális volt és nem véletlen tartotta mindenki bolondnak, nem csinált az semmilyen csodát. Megvolt beszélve a tanítványival hogy ha meghal ezt írják majd le.nem támdt fel mert akkor a zsidokhoz ment volna eloszőr és akkor a zsidok is elhitték volna. A mái napig nem hiszik és ez nem véletlen.
tegnap 23:27
 8/8 Potyondi Gergely ***** válasza:

Nem értek egyet!

Kérlek szépen ne tegyél sértő kijelentéseket.

Ha meghamisították volna a Bibliát, akkor lehet, hogy olyat is írtak volna, hogy Jézus megmutatta magát a farizeusoknak.

A Bibliában levő négy Evangélium nincs meghamisítva, de Péter evangéliuma meg van hamisítva.

Ezen a Katolikus hitvédelmi honlapon ezt írják:

[link]

Határozzuk meg még pontosabban. Vessük össze az evangéliumokat két ebből a korból származó, sajátságosan mitikus írással, hogy magunk is meglássuk a stílusbeli különbségeket. Az első az ún. Péter evangéliuma, egy hamisítvány kb. 125-ből, amit Dominic Crossan, a kételkedők mostani média kedvence, korábbinak tart a négy evangéliumnál. Miként azt Craig felveti:

Ebben az elbeszélésben a sírt nemcsak, hogy a római őrök veszik körbe, hanem az összes zsidó farizeus és vén csakúgy, mint egy hatalmas tömeg a környező vidékekről, akik azért jöttek, hogy megnézzék a feltámadást. Az éjjel hirtelen hangos harangzúgás támad az égben, és két férfi száll alá a mennyből a sírra. A bejáratnál lévő szikla magától elgördül, és ők belépnek a sírba. A sírból kijön három férfi, és az a kettő vezeti az egyet, és kereszt követi őket, és a kettő feje az égig ér, azé pedig, akit vezetnek, az ég fölé; és hangot hallottak az égből, amely így szólt: "Elvitted a hírt az alvóknak?" és válasz hallatszott a kereszt felől: "Igen!" (Apologetics, p. 189)

ma 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!