Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az ateisták azért akarják...

Az ateisták azért akarják mindenképpen bebizonyítani, hogy Isten nem létezik, mert valójában nem hallják őt?

Figyelt kérdés
Sajnálom őket, mert ilyen csodából kimaradnak. Az életük biztos szürke és semmitmondó.

nov. 19. 01:11
1 2 3 4
 31/37 Veteránmacska ***** válasza:
0%
Hát isten nagyon régóta, évszázadok óta békét akar kötni a világgal hogy ne pusztíttsa el a bolygót mint Noé idejében is tette. Ő próbálkozik, türelmes, és nem adja fel, még úgyse hogy lesz egy küldött, a Bárány aki felnyissa ezeket az igazságokat (pecsétek) a Föld lakosainak, de akkok már nagy jelek lesznek szerze a világban. És csak az éli túl aki elhiszi ennek a küldöttnek az evangéliumát, és tartsa magát a törvényhez miszerint úgy hangzik “szeresd felebarátodat mint magadat, és tégy jót vele” ami az állatokra is épp ugyanúgy vonatkozott az éden kert óta! Akik betartják a Szent törvényt és abba hagyják az evést, és öldöklést akik így tesznek, azok felvétetik, akik bolondságnak tartják, és kiröhögik és továbbra is eszik az ártatlan állatokat, azokat itt hagyatik, És megégnek a magmában Mert a föld elpusztul és a láva megindul globálisan a mag beteríti az egész földet. Nem vízzel pusztít Isten mint annó, hanem tűzzel!
nov. 26. 02:01
 32/37 Veteránmacska ***** válasza:
“Kén tűz tava” rémlik valami?
nov. 26. 02:04
 33/37 Veteránmacska ***** válasza:
0%

De felőlem elhiheted nyugodtan hogy ők istenek egy fejlettebb civilizáció aki téged létrehoztak tehát akkor te egy kísérleti nyúlcska vagy? Szerinted majd a repülő csésze aj ból figyelik hogy az emberiség globálisan naponta tömeg számra 1 milliárd állat lelkét ontjs ki? És csak repkednek a fejed felett és leszarják hogy mi van az éhezőkkel, A betegekkel a bajbajutottakkal A háborúban! Tehát szerinted ezek a földönkívüliek teremtette tégedet gratulálok hozzá! Szerintem inkább vedd komolyan amit mondtam És éljél hús mentes életet! Na de én nem akarom megmondani neked hogy mit tegyél, sőt Isten is megadta a szabad akaratot. De viseled a szabad akaratodból

Faladó következményeket. Mert Isten országába nem jutsz be hogyha eszed a felebarátodat, Mivel hogy eszed a fel a barátodat, akiben ugyanúgy Élő lélek van, Támogatod az szenvedésüket, És fittyet hánysz Arra hogy Istennek ez fáj. És felszólítok minden vallású kresztény embert hogy vegye komolyan és szószerint hogy szeres Felebarátod nincsen magad kérdést, És szeresd ellenségedet. Az ellenséged az ember társad a barátod az állat. Ezt mondja az úr a te Istened.

nov. 26. 02:26
 34/37 anonim ***** válasza:
60%
Hát igen. Sokan hallanak hangokat csak úgy. Régen erre volt egy sárga ház, ma templomok vannak.
nov. 26. 20:16
 35/37 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező: Én meg a hívőket sajnálom, hogy szürke és semmitmondó az életük, mert a hitük miatt kimaradnak egy csomó jóból.
nov. 26. 20:17
 36/37 anonim ***** válasza:
Fordítva ülsz a bilin. Annak kell bizonyítani, aki állít valamit. Itt a hívők állítanak egy bizonyíthatatlan sületlenséget, az ateisták csak azt mondják, hogy én ezt nem hiszem el, mert nincs rá bizonyíték.
nov. 26. 20:19
 37/37 dawyd.scream válasza:
Mi már felnőttünk és nem hiszünk a mesékben
dec. 9. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!