Az ateisták azért akarják mindenképpen bebizonyítani, hogy Isten nem létezik, mert valójában nem hallják őt?
13
Már bocsáss meg, de mégis mi a retkes l@f*szért írtam volna baromságot?!
Lejöttek az angyalok a földre, Isten is az égből érkezett, a szeráfok is. akkor ez mégis mi, ha nem földönkívüliek?!?
Vagy az angyolok földlakók, itt születtek a földön?
Látszik h elvakult vagy...
1.
Azért mert a hagyományos Isten körülírások lényege nagyon távol áll a földönkívüli civilizációkról alkotott elképzeléseinkkel.
Szóval isten, Jézus, az angyalok, szeráfok, mind a földön születtek. és földlakók.
Értem.
Ugye nem kell magyarázni, hogy 15-ös állítása nem ezt jelenti?
Akkor mit jelent?
Most akkor az angyalok földlakók, vagy földönkívüliek?
Döntsd már el.
Én úgy tudom nem a földön születtek.
Na egye fene... illetve egye troll... adok még kis elemózsiát:
A "földönkívüli" kifejezés fogalmi köre nem foglalja magába a transzcendens létezőket.
Ez utóbbiak anyagon kívüliek lényegüket tekintve a hétköznapi szóhasználatban is. A földönkívüliek viszont anyagi valóságunkban értelmezett élőlények.
Az angyalok is anyagi élőlények voltak.
Csak nem akarod beismerni hogy földön kívül származnak, és nem a földről. mert egy elvakult szektás vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!