Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásos szemszögből hogyan...

Vallásos szemszögből hogyan magyarázható Donald Trump győzelme?

Figyelt kérdés
Jehova tanúi válaszait nem kérem!
tegnap 18:09
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

"Ő változtatja meg az időket és a korokat, ő taszít le és emel fel királyokat." (Dán 2,21)

Lehet, hogy Trump-ot is Isten emelte fel?

tegnap 18:10
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
ENNYIRE valláskárosultnak azért NEM SZABAD lenni!
tegnap 18:23
 3/14 Potyondi Gergely ***** válasza:
25%
Ő jobban törekszik arra, hogy Isten akaratát teljesítse.
tegnap 18:29
 4/14 A kérdező kommentje:
Más vallások (pl. iszlám) véleménye is érdekel.
tegnap 18:52
 5/14 anonim ***** válasza:
39%
Én reformátusnak mondom magam, bár én gyűlölöm az egyházat. A hitet szeretem. Például én elfogadom a melegeket, és mégis hiszek Istenben, mert Isten elfogadja a melegeket, az egyház nem. Ha továbbra is releváns a véleményem mint vallásos embernek akkor leírom: Donald Trump nem teljesen komplett. Vissza akarja korlátozni a nők és a feketék jogait és olyan eszméket támogat amik nem helyesek. Csak kamu "jajj nagyon nagy vallásos ember" egy bűnöző akit el is ítéltek. Veszélyt hoz Amerikára és a világra.
tegnap 19:36
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, az amerikai nép elfordult Istentől és azzal a sorscsapással bünteti őket, akit Trumpnak hívnak.
tegnap 19:44
 7/14 Jégszív ***** válasza:
0%

Tág asszociáció, de Trumpék és a vallás ezekben nagyon közösek:

- A képmutatás

- és az ostoba fanatizmus!

Csodálkoztok? Trump mi volt előtte?

Kommunikációs nagy mágus: Mesterien megtanulta, hogy mivel lehet a hülye tömeget MANIPULÁLNI!

tegnap 19:51
 8/14 A kérdező kommentje:

Természetesen releváns a véleményed.

tegnap 19:52
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem Isten emelte fel, hanem hamarosan beteljesedik az a prófécia az emberi uralmaktól, ami a nagy nyomorúsághoz vezet:

(1Tesszalonika 5:3) 3 Amikor az emberek azt mondják: „Béke és biztonság!”, akkor hirtelen pusztulás jön rájuk egy szempillantás alatt, mint ahogy a szülési fájdalmak a terhes asszonyra, és semmiképpen nem fognak megmenekülni.

A nemzetek ki fogják kiáltani: „Béke és biztonság!”

Azért lesz különösen veszélyes, mert az embereket hamis biztonságérzetbe ringatja majd közvetlenül azelőtt, hogy kitör az emberi történelem legnagyobb nyomorúsága. Erről Jézus is beszélt.

Amikor elhangzik, sokan úgy gondolják majd, hogy a politikai vezetőknek sikerült biztonságosabb hellyé tenniük a világot.

tegnap 19:58
 10/14 A kérdező kommentje:

Közvetlenül a kérdés alatt leírtam, hogy nem kérek Jehova tanúitól választ.

Miért írsz akkor ide?

tegnap 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!