Komolyan azt hiszitek, hogy mi vallásos emberek egy kitalált mesevilágban élünk? Miért csináljátok ezt? Mindent megakartok magyarázni a tudománnyal? Jézus szerintetek a levegőbe beszélt. Ébresztő. Elkárhoztok
"Komolyan azt hiszitek, hogy mi vallásos emberek egy kitalált mesevilágban élünk?" - Igen.
"Miért csináljátok ezt?" - Mert azt gondolunk amit akarunk. Ahogy ti is.
"Tudjátok mit mond a biblia az olyan emberekről mint amilyenek ti is vagytok?" - Lesz@rom.
Van egy hited, amivel semmi baj nincsen, de nekunk is megvan a sajat hitunk amivel meg neked nem lehet problemad. Nem tudhatod, hogy az a valosag amit te hiszel, es szerintem a hitnek ez a lenyege valamennyire. Te nyugodtan hidd el azt amit akarsz, viszont azt se iteld el, ha valaki nem olyan mint te.
Nem veletlenul nem olvastam a Bibliat, nem azt mondtom, hogy totalisan hulyeseg, de vallasi szemmel soha nem olvasnam el.
Kérdező.
Én vallásos vagyok és van egy gondolatmenetem. (Egyszerű)
Én vallásos vagyok,ebben senki nem tud megakadályozni,törvény nem bünteti.
Gipsz Jakab nem vallásos,ezt ugyanúgy megteheti.
Nekem semmi jogom nincsen az ő vallásába világnézetébe beleszólnom ahogy neki sincs semmi joga az egyémbe beleszólni.
Ennyi.
(Az viszont engem is zavar amikor direkt nekiálnak provokálni azért mert ők atisták én meg nem és emiatt felsőbrendűnek hiszik magukat,de ugye ez nem mindenkinél fordul elő.)
7
Egy JT biztosan nem fog ilyen kérdést feltenni. Főleg nem ilyen stílusban.
Az edukáltabbak azért nem, mert felfelé "lógnak ki a sorból", egy kevésbé edukáltnak pedig nem is jutna eszébe egy ilyen kérdés.
"Komolyan azt hiszitek, hogy mi vallásos emberek egy kitalált mesevilágban élünk?"
Komolyan azt hiszed, hogy a másik vallásban hivő emberek egy kitalált mesevilágban élnek?
"Miért csináljátok ezt? Mindent megakartok magyarázni a tudománnyal?"
Ez lenne a cél de egyenlőre még nagyon csak az alapok vannak meg sajnos.
"Jézus szerintetek a levegőbe beszélt."
Feltételezhető, hogy levegő vette körül. Vákuumban például elég nehézkes beszélni.
Kijelentéseket pedig sokan tesznek. Attól még nem lesz igaz, hogy valaki azt mondta.
"Ébresztő. Elkárhoztok"
Én ébren vagyok. Nem fogok elkárhozni. Te ébren vagy?
"én csak aggódom értetek"
Te csak az unalomtól félsz. Ezért írsz ki ilyen kamu kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!