Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Visszatérhet-e közénk az...

Bölcsek köve kérdése:

Visszatérhet-e közénk az i.sz. 25.04.01-én keresztre feszíttetett Názáreti Jézus?

Figyelt kérdés

okt. 25. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Okkult badarság az egész.

okt. 27. 14:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Tömör, de értelmetlen válasz...
okt. 27. 14:40
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
Tömör, de értelmes. A tiéd terjengős és ostoba okkultság.
okt. 27. 14:44
 14/17 A kérdező kommentje:

Inkább a kérdés megválaszolására koncentrálj...

Az okkult kifejezés pejoratív színben történő feltüntetése arra enged következtetni, hogy nem ismered a szó valódi jelentését. Elárulom neked: rejtett, titkos, titokzatos.

Ami számodra érthetetlen, az még nem ostobaság. Az ostobaság az, hogy ha valaki olyan dolgokról nyilvánít vélemény lekicsinylően, amihez laikus...

okt. 27. 15:10
 15/17 anonim ***** válasza:
82%

Már választoltam. Arról nem tehetek, hogy te addig nem tudsz nyugodni, amíg nem írhatod le minden egyes kamu kérdésed alá ezt a sok baromságot.

Azt írod, én laikus vagyok, te nem. Írd már le, hogy milyen végzettséged van.

okt. 27. 15:33
 16/17 A kérdező kommentje:

Adalék a 10. bejegyzéshez:

A középkor legnagyobb talmudtudósának, Maimonidesnek a véleménye értelmében a kereszténységnek és az iszlámnak az a feladata, hogy az ószövetségi Messiásnak, Immánuelnek az eljövetelét előkészítse:

"All these matters relating to Jesus of Nazareth and the Ishmaelites who came after him, only served to clear the way for King Messiah, to prepare the whole world to worship God with one accord, as it is written For then will I turn to the peoples a pure language, that they may all call upon the name of the Lord to serve Him with one consent (Zeph. 3:9).

But when the true King Messiah will appear and succeed, be exalted and lifted up, they will forthwith recant and realize that they have inherited naught but lies from their fathers, that their prophets and forbears led them astray." (Forrás: Marc Saperstein professzor és rabbi: Essential Papers on Messianic Movements and Personalities in Jewish History, Page 508, New York, 1992)

okt. 27. 22:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem senkit se érdekel Maimonides véleménye.

Adalékként leírod, hogy milyen végzettséged van?

okt. 28. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!