Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nem lesz elragadtatás, és...

Nem lesz elragadtatás, és félreértelmezik sokan?

Figyelt kérdés

Szerintem félreértik a dolgokat. Tudom, hogy sokan itt nem nagyon hozzáértők, de biztos van néhány keresztény, aki azért érti az Újszövetséget.

Ahogy értelmezem, aszerint vannak a szentek, ők az első termés, akikből meghatározott számú van. Ezek még a világvége előtt a Mennyországba kerülnek, mivel megölik őket, mégpedig fizikálisan, általában valamilyen módon megverik őket, vagy ilyesmi. Mert ahogy a prófétákkal bántak, úgy bánnak velük is. Ezek a történelem során bántva voltak, és mégis keresztények maradtak. Aztán van a második, akik a világvége előtt, az utolsó ütközetkor lesznek felvéve, mégpedig egyértelműen, nem elragadva, hanem elég látványosan. Aztán van a harmadikak, akik meghaltak már, de mivel győzött Jézus Krisztus, a halottak feltámadnak, és rajtuk, és a földön maradt maradékkal, és a sátánnal együtt lesz ítélkezve. Tehát nem egyszerre történik, hanem három részben. Az utolsó szenteket a fenevad fogja megölni, aki akkor már uralkodni fog az országokon, és félnek tőle a népek. Ezek elragadtatás nélkül a Mennyországba kerülnek.

Ti hogy értelmezitek? Olyanokat kérdezek, akik keresztények, és akik olvasták már az Újszövetséget.

okt. 19. 00:56
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a része az Újszövetségnek elég nehéz, legalábbis nekem. Nem tudom, mennyire értitek ezt a részt, igazából olyanoktól is várok választ, akik értenek hozzá, mert már sok dolgot kinyilvánított nekik Isten. Az Újszövetség többi része jobban tetszik, sűrűbben is olvasom. Ezt a részt nem értettem, imádkoztam Istenhez, és segített is, kaptam is pár dologra választ, aminek nagyon örülök, sajnos kicsit unottan is olvastam, nem is nagyon értettem, ezért lehet, hogy kicsit hiányosan maradt meg a dolog. Főleg a többi részét olvastam az Újszövetségnek, ami nagyon tetszett, és sok dolgot meg is értettem belőle, Isten segítségével. Ha még tudtok írni újabb dolgot, vagy újabb dolgot értenétek meg belőle, akkor azt írjátok meg, mert azért érdekel, és talán mások is megértenek belőle dolgokat.
nov. 12. 02:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!