Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A hitetlen tudósoknak mi lesz...

A hitetlen tudósoknak mi lesz a tudományos magyarázatuk miután sok ember, a keresztények közül, eltűnnek?

Figyelt kérdés

ápr. 23. 06:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Pont az ami a keresztényeknek amikor valamelyik másik vallást igazoló prófécia vagy akármi beteljesül.
ápr. 23. 07:06
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Ha valaha is lesz ilyen, majd kiderül. Ennyi erővl kérdezhetnéd azt is, mi lesz a tudományos magyarázat, ha a teheneknek hirtelen szárnya nő, és fingmeghajtásos tolórakétákat használva nekiállnak tehénlepénnyel szőnyegbombázni a vágóhidakat. Irreális eseményekrenyilván nincs előregyártott tudományos elképzelés.
ápr. 23. 07:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Földönkívüliek 😆
ápr. 23. 07:43
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Pont ugyan az mint a hívő tudósoknak. A tudományos magyarázatokat nem szabad, hogy befolyásolják a személyes nézetek.
ápr. 23. 08:14
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Ezt már 2000 éve várják a keresztények. Arról volt szó, hogy még az apostolok életében megtörténik.

Szerintem térjünk vissza erre majd újabb 2000 év múlva.

ápr. 23. 10:21
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Bizonyára UFO-nak tűnik majd az egész. Zajlik ez már pár ezer éve.
ápr. 23. 10:38
 7/11 UlfOrmson ***** válasza:
86%

ugyanaz, mint neked kérdező, ha kiderülne, hogy pl. a hindu istenek léteznek és nem a keresztény isten

(SPOILER: egyik sem létezik, úgyhogy a kérdésed is értelmetlen)

ápr. 24. 07:46
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Azt fogják mondani: Hàt ettől én nem vagyok elragadtatva...
ápr. 25. 12:27
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Amit a NewAgesek mar pedzegetnek is,hogy aki nem olvad be közéjük az az Univerzum ki fogja vetni....komoly tudományos okfejtést dolgozott már ki erre a New Age aminek most részleteit nem tudom de konkrétan azokat a vallási közösségeket (javarászt ujászületett bibliai alapon keresztényeknek tekinthető közösségeket)akik részesülnek majd az elragadtstásban,meg fogják ezek a New Agesek magyarázni,véleményem szerint el is fogják hinni a tudatlan emberek,hogy negativ modon persze beállitva ezek az emberek alkalmatlanok voltak a kozossegre tehát kivetette őket az univerzum!! Persze ez nem fog bűnbanatot előidezni kár ilyet feltetelzni,direkt ugy lesz beallitva,hogy szegény emberek milyen szörnyű dolog törtent velük stb
jún. 24. 15:13
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Én úgy gondolom, hogy az emberiség (már ami megmarad belőle ) èszre se fogja venni hogy megtörtént az elragadtatás. Ugyanis a Biblia alapján össze köthető az Úr napjával ami tolvajként lepi meg az embereket. Az Úr napjáról pedig tudjuk hogy

Sötétség lesz az ès nem világosság

Temérdek hulla lesz mindenütt némán hányják félre őket

Gyász ruha kerül minden derékra

Az ünnepek gyásszá, a templomi énekek jajgatássá válnak stb...

Valószínüleg olyan esemény fogja követni az elragadtatást amiben az emberiség "2/3-a kivágattatik". Ezért sok halott és eltűnt miatt nem az elragadtatásra fognak gondolni.

jún. 26. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!