Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívő voltam mélyem és az elve...

Hívő voltam mélyem és az elve elrenedelős kérdéseket én írtam ki. De itt a vége. csalódtam és nem tartom a bibliát ezentúl többnek mint egy irodalmi mű. Érdekel valakit, hogy azóta mit javult az életem, illetve mi az egyéni igazságom?

Figyelt kérdés
kezdeném ott, hogy Jézus egy beteges hazudozó volt mivel többször sírva kértem hittel, hogy gyógyítson ki a skizofréniából és adjnon nekem egy társat magam mellé egy kis leányzót. Nem kaptam meg, a jó Isten buntesse meg az ilyen szerzőt aki ennyire meghazudtolja a hívőket. Nem gyógyít Jézus manapság nekit, és kész

okt. 17. 07:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%
Kedves kerdezo, ki mondta neked, hogy Isten mindenkit meggyogyit, aki keri? Vagy hogy minden imara az a valasz, hogy megkapjuk, amit kerunk? Ezt rosszul tudod. Legyel ateista, ha ugy jobb, de valamit felreertettel.
okt. 17. 23:37
 12/19 anonim ***** válasza:
engem érdekel, hogy azóta mit javult az életed
okt. 17. 23:40
 13/19 anonim ***** válasza:
18%

11

Az benne van a Bibliában (János 14:12-14) hogy aki hisz Jézusban az nagyobb dolgokat tehet majd meg mint Jézus.

okt. 18. 06:50
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Felnőtt emberek nem hisznek vallásokban. Érdemes felnőni és a saját céljaidért tenni, nem pedig várni egy Mikulásra. Nincs ilyen. A valóság nem mese. De jó hír, hogy a saját kezedben a sorsod.
okt. 18. 13:53
 15/19 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Erősen gyanakszom rá, hogy ugyanakkora kamu ez is, mint a korábbi kérdéseid.

Javaslom, fejezd be.

okt. 18. 14:01
 16/19 ...Laci ***** válasza:
38%

Kedves Kérdező!

Mint írtad, Jézustól kértél és nem kaptál. Pedig Jézus azt mondta: kérjetek és kaptok.

Ami azt illeti, azt nem tette hozzá, hogy sokminden nemcsak egy csoda által teljesülhet. Nekünk is van beleszólásunk a dolgok sikerébe. Ha mindent megtettél, ami tőled telhető, akkor jogosan fordulhatsz Istenhez magyarázatért. Ezzel szemben most csak az én magyarázatomat olvasod. Pedig szerintem Isten rengeteg úton dolgozik. Ha nem teljesül valami jó, az azt jelenti, hogy nem adottak a feltételek hozzá, nem pedig azt, hogy Isten meggondolta magát, vagy válogat abban, hogy kinek segítsen.

okt. 18. 14:12
 17/19 Jégszív ***** válasza:
100%

#5-6.

Mért nem folytatjátok?

Igen élvezném "tartalmas" dialógusotokat. 😊

okt. 19. 10:09
 18/19 anonim ***** válasza:
32%

Arra nem gondoltál hogy Isten malmai lassan örölnek? Én 17 évesen kértem Istent hogy legyen olyan feleségem amit egy fényképen láttam tizenör év mulva találtam pont olyat akit szerettem volna 27 éves házasok vagyunk nem váltunk el. Hidd el a legjobbat keresik neked most is.

De ha elfordulsz Istentől, nem tudom hogy akkor tényleg tud segíteni, mert a te akaratos is kell hozzá.

okt. 19. 13:46
 19/19 anonim ***** válasza:
35%

Emberek tízezrei halnak meg nap mint nap ártatlanul. Nagyon gyereknek kell lenni ahhoz, hogy azt gondold van egy mindenható problémamegoldó valaki.

Nincs ilyen. Ideje elfogadni.

okt. 31. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!