Hívő voltam mélyem és az elve elrenedelős kérdéseket én írtam ki. De itt a vége. csalódtam és nem tartom a bibliát ezentúl többnek mint egy irodalmi mű. Érdekel valakit, hogy azóta mit javult az életem, illetve mi az egyéni igazságom?
11
Az benne van a Bibliában (János 14:12-14) hogy aki hisz Jézusban az nagyobb dolgokat tehet majd meg mint Jézus.
Erősen gyanakszom rá, hogy ugyanakkora kamu ez is, mint a korábbi kérdéseid.
Javaslom, fejezd be.
Kedves Kérdező!
Mint írtad, Jézustól kértél és nem kaptál. Pedig Jézus azt mondta: kérjetek és kaptok.
Ami azt illeti, azt nem tette hozzá, hogy sokminden nemcsak egy csoda által teljesülhet. Nekünk is van beleszólásunk a dolgok sikerébe. Ha mindent megtettél, ami tőled telhető, akkor jogosan fordulhatsz Istenhez magyarázatért. Ezzel szemben most csak az én magyarázatomat olvasod. Pedig szerintem Isten rengeteg úton dolgozik. Ha nem teljesül valami jó, az azt jelenti, hogy nem adottak a feltételek hozzá, nem pedig azt, hogy Isten meggondolta magát, vagy válogat abban, hogy kinek segítsen.
#5-6.
Mért nem folytatjátok?
Igen élvezném "tartalmas" dialógusotokat. 😊
Arra nem gondoltál hogy Isten malmai lassan örölnek? Én 17 évesen kértem Istent hogy legyen olyan feleségem amit egy fényképen láttam tizenör év mulva találtam pont olyat akit szerettem volna 27 éves házasok vagyunk nem váltunk el. Hidd el a legjobbat keresik neked most is.
De ha elfordulsz Istentől, nem tudom hogy akkor tényleg tud segíteni, mert a te akaratos is kell hozzá.
Emberek tízezrei halnak meg nap mint nap ártatlanul. Nagyon gyereknek kell lenni ahhoz, hogy azt gondold van egy mindenható problémamegoldó valaki.
Nincs ilyen. Ideje elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!