A katolikus papoknak miért jó, hogy elnyomják a szexuális vágyaikat egy nő iránt?
Mi a tény? Hogy 100 papból van 1 pedofil vagy annyi se? Ez tény, mégis sok gazember mind a 100-ra megpróbálja ráhúzni ezt a jelzőt.
"A tanárok, edzők és mások által elkövetett visszaélések száma jóval magasabb, mint a papok által elkövetetteké (60 az 1-hez), de még a protestáns lelkészek is 2-10-szer több visszaélést követnek el, mint a katolikus papok. Németországban a pedofilügyek 0,3 százalékába keveredtek bele papok."
Érdekes, a tanárok (jelzem, én is tanítok), edzők, rokonok ellen nem megy a folyamatos uszítás, lelkészek ellen sem, csak és kizárólag papok ellen. Pedig láthatóan köztük arányaiban több a pedofil elkövető. De nyilván a sátán és csatlósai azokat próbálják leginkább támadni, akik által közelebb kerülhetünk Istenhez.
Ne vegyél mindenkit egy kalap alá és pláne ne a ma sugallt képből indulj ki, hogy "alap", hogy mindenki 13 éves kora óta a szex körül forog.
Igaz én nő vagyok, de ha szerzetesnő szerettem volna lenni, akkor nem jelentett volna akkora lemondás a szexualitás hiánya. Nem azért nem vagyok szerzetes, mert Ne tudnék a szexről lemondani.
Férfiak között is bőven vannak, akiknek ez nem akkora áldozat.
Arról nem is beszélve amit már itt valaki írt, hogy a házassági hűség se sokkal könnyebb feltétlen.
A hűséges férjek meg feleségek is csak egyetlen eggyel kevesebb másikról mondanak le.
Hogy tudjanak tükörbe nézni.
Az mit jelent, hogy elnyomja? Hogy rengeteg energiájába kerül, hogy ne élje ki szexuális vágyait? Ez nem a legszerencsésebb helyzet, ebbe idővel vagy elbukik vagy idegileg felőrlődik.
Az se túl szerencsés ha valakinek egyáltalán nincs ilyen vágya.
A nőtlenség adománya azt jelenti, hogy egyszerűn képes arra, hogy férre tegye. Tehát van neki, csak nem foglalkozik vele, alvó állapotban hagyja, s egyáltalán nem szenved tőle, de bármikor fel tudná éleszteni, ha akarja.
Ami nehéz lehet, illetve kisebb-nagyobb szenvedést okoz: a felébresztett nemi vágyat újból elaltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!