Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istenhez imádkozva teljesült...

Istenhez imádkozva teljesült már egy kivánságotok?

Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 15:26
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Igen. Majdnem mindig. Amikor nem,annak valószínű az az oka,hogy azt nem akartam igazán. Tény tenni kell érte. Mert nincs olyan hogy csak kérsz,kérsz és kérsz és Ő mindig ad....
2009. szept. 18. 12:51
 22/28 anonim ***** válasza:
Egyszer.
2009. okt. 23. 08:53
 23/28 anonim ***** válasza:

Nekem egy olyan kivánságom teljesült, amiért nagyon sokat kellett volna tennem, de nekem egyszerűen az "ölembe pottyant" vagy hogy mondjamXD:D

Még most sem tudom elhinni:):D

2009. okt. 30. 18:45
 24/28 anonim ***** válasza:
Egyszer volt valami, amit nagyon akartam...hogy sikeresen legyen a ciszta műtétje az ismerősömnek...mindennap eljártam templomba...és nem nem sikerült neki
2009. dec. 12. 15:01
 25/28 anonim ***** válasza:

nahát nahát. mért van az hogy aki igent mondott az fel van pontozva aki nemet az meg le?

Aki lepontozta azt aki annyit írt hogy nem az mért tette?

hű vallásosokhoz híven ráerőltetétek az igazságotokat?

ha imádkozott és nem lett megsegítve az biztosan az ő baja, mi?

Itt valami nem stimmel.

Amikor megnyomtátok a lepontozást ezt gondoltátok: "rosszul imádkoztál..." vagy mégis mit?

-.-"

2010. ápr. 18. 23:54
 26/28 anonim ***** válasza:

"Igen. Majdnem mindig. Amikor nem,annak valószínű az az oka,hogy azt nem akartam igazán. Tény tenni kell érte. Mert nincs olyan hogy csak kérsz,kérsz és kérsz és Ő mindig ad...."

Ebből ha kiveszed az imádkozást ugyanott tartassz:D

Mivel a kívánt esemény bekövetkezésének mikéntjét az akarásod indentitása/"befektetett munka" dönti el állításod szerint.

2010. ápr. 18. 23:58
 27/28 anonim ***** válasza:

Könyörögtem istenhez, mikor múlt év második napján eltűnt a kiskutyám. 7 nap múlva meglett, de rengeteget tettem érte. Plakátoltam, emberekkel beszéltem, telefonálgattam, menhelyeket jártam végig... Egy postásnak adtam szórólapokat, aki az első kocsmába betérve felmutatta és meglett a kutyusom befogadója. Kinek köszönhető, hogy meglett...?!

Persze hiszek istenben, de ha nem tezsek semmit, akkor nem is történik rendszerint semmi.

Ez egy nagyon szép példa. A nem hívők azt hiszik, hogy a hívők élete abból áll, hogy ülnek a fenekükön és imádkoznak, Isten meg majd csak segít valamikor. De Isten nem úgy segít, hogy lenyúl a földre, megfogja azt a kutyát és odarakja az öledbe. Nem elég imádkozni, persze ha hiszel Istenben, akkor érdemes, de tenned is kell érte, hogy sikerüljön, amit szeretnél.

2010. ápr. 19. 10:15
 28/28 anonim ***** válasza:
Persze!:-) Nekem szinte minden teljesül:-) Nem lehetetlen, csak pozitívan kell gondolkozni:-)
2010. máj. 10. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!