Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istenhez imádkozva teljesült...

Istenhez imádkozva teljesült már egy kivánságotok?

Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 15:26
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Velem 6. osztály 2. félévkor volt mikor beirta a tanár a jegyeket nagyon sok rossz jegyem volt, amit otthon nem mondtam el főleg angolból nem birtam ki a rossz jegyeket , aznap nem is mondtam el hogy volt jegyem. Este ugy csináltam mintha aludtam volna, helyette teljes szivemből akarattal imádkoztam azért hogy eltünjenek a jegyek, aztán lefeküdtem, másnap komolyan mondom eltüntek angolból a jegyek nagyon durva volt a tanár golyostollal irta be semmi nem hazudok nagyon komoly 2. félévtől kezdve az összes jegy eltünt, persze másnap újra beirta a tanár elmondtam a szülőknek aztán már nem is érdekelt hogy a szülők leb@asztak. de tök durva mint a filmekbe és az a legdurvább hogy nem vagyok hivő meg semmi, nem álmodtam tisztán emlékszem az iskolában ott pattogtam nézd már dávid ez tegnap beirta a tanár másnapra meg eltünt. tudtam azt a mondást hogy segits magadon és az isten is megsegit de én csak úgy imádkoztam igaz letérdelve meghajoltam utána meg is köszöntem.ez nekem olyasmi minta Fatimai jelenség egy ilyen ritka csoda...
2009. jan. 8. 16:19
 12/28 anonim ***** válasza:
34%
Egy ismerösöm autója bedöglött, és hívö lévén letérdelt a motorház elé imádkozni istenhez hogy javítsa meg, de a végén mégis neki kellett kipucolnia a karburátort, aztán elmormogta magában a szokásos imát : "Az isten b...a meg !", de az sem történt meg.
2009. jan. 8. 16:50
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Minden.

Minden, ami fontos, mert amire tudtam, hogy piti dolog, és igazán nem is érdekel, arra csak azt mondtam: Legyen meg a te akaratod.

Nem vagyok vallásb.uzi, hanem istenhívő vagyok. Ha kértem jelet, mindig küldött. Ha erőt kértem, mindig lett. Ha segítséget, jött a segítség. Feltéve, ha én is tettem érte.

2009. jan. 11. 22:34
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
az ateista szomszéd elátkozónak :akkor neked az ordog teljesítette a kívánságodat! és hiába vagy akármilyen ateista ha bajban leszel, vagy netalántán súlyos beteg, vagy haldokló /mert az is eljon egyszer/ az utolsó szavad lehet ,hogy az lesz, hogy segíts istenem! viccen kívul nekem már teljesult.egy alkalommal anyukám ult az asztalnál és mikor szóltunk hozzá már megvolt meredve nem mozdult be voltak uvegesedve a szemei szóval már félen halott volt.a férjem elkezdte dorzsolni én pedig szaladtam a szomszéd házba a gyógyszereiért,mert o ott lakott.kozben konyorogtem az istenhez hogy jaj édes istenkém csak ne most még, meg ne haljon inkább én legyek beteg, de már lélekben el voltam rá készulve , hogy mire vissza érek már meghal.de életben maradt teljesítette az isten a kérésemet,csak sajnos azt is ,hogy inkább én legyek beteg és azóta beteg is vagyok.édesanyám utánna még élt vagy 5-6 évet már nem tudom pontosan, egy évvel ezelott halt meg ,de már nagyon meg akart halni mindig azt mondogatta.azon a napon mikor meghalt /kórházban volt/ ,azt mondtam a jó istennek, hogy istenem ha annyira meg akar halni akkor már nem tudok én semmit sem csinálni, legyen ahogy o akarja.és meghalt.
2009. jan. 13. 19:45
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, többször is, és nagyon hálás vagyok neki ezért.
2009. jan. 14. 23:52
 16/28 anonim válasza:
100%
Nekem már többször sikerült az amit kértem tőlle,nem mondom h ő segített de szinte mindig teljesült.lehet csak mázlista vagyok,amit kétlek
2009. márc. 7. 18:10
 17/28 anonim válasza:
Igen, nagyon sok minden. Persze nyilván elérhető dolgokat kérek ill. nem is kívánságom van hanem ha bajban vagyok érzem, hogy igenis megsegít.
2009. máj. 30. 20:39
 18/28 anonim válasza:
Igen, két rokonomat is a halál széléről hozat vissza Isten. Hála Neki!
2009. jún. 15. 17:33
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam semmit kérni Tőle, hanem néha eszembe jut, hogy mennyire jó is az életem nagyon sok másikéhoz képest (pl sose égett még le a házunk, sose raboltak még el, nem erőszakoltak meg) és ezeket megköszönöm Neki. És olyankor mindig olyan hatalmas nagy szerencsék történnek velem, hogy egyszerűen nem tudom másra "fogni", csak Isten szeretetére:) 18/L
2009. aug. 19. 12:02
 20/28 anonim válasza:
Nekem mindig segít...ez komoly.
2009. szept. 18. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!