Teljesült a kívánságotok, amit hullócsillagnál kívántatok?
Figyelt kérdés
Így augusztusban elég sokat láttam,mindig ugyanazt kívántam,még nem tudom h teljesül e,mert tudom h ehhez a kívánsághoz egy kis idő kell.Nektek teljesült? Jöhetnek a sztorik.:)2010. aug. 15. 21:41
1/10 anonim válasza:
Nem teljesült.Eddig legalábbis nem mondták be,hogy orbán és a fityesz tagok csoportos öngyilkosságot követtek el.
2/10 anonim válasza:
Én az igaz szerelmet kívántam és bejött. De nem hiszem, hogy köze van hozzá.. :)
3/10 anonim válasza:
Kedves első!
Most már nem is fog, mert elmondtad! :P
Egyébként meg az a véleményem, hogy ez hülyeség és semmi alapja nincsen. Egyébként szerintem elég naív dolog azt hinni, hogy a világ történései kapcsolatban állnak a mi életünkkel. (Gondolok itt a babonákra, a jóslásra, asztrológiára stb., amiktől a falra mászok)
4/10 anonim válasza:
Sok beteljesült, sok nem, de igazából nem hiszem, hogy a csillag miatt :) "Minden" teljesülhet, ha igazán akarod, én ebben hiszek...
5/10 anonim válasza:
Az egyik beteljesült, a többi nem. Lehet, hogy ennek nincs összefüggés vagy nem tom. :D
6/10 anonim válasza:
Amit kívántam annak az ellenkezője teljesült..ami eléggé kiborít :S
Nush.
7/10 anonim válasza:
Nem, de mit keres ez a tudományok között, és miért nem tudom jelenteni?
8/10 anonim válasza:
még a sokadik "mit fogsz kívánni a hullócsillagoknál?" típusú kérdésnél írtam, hogy azt, hogy az ilyen kérdéseket az ezotéria rovatba pakoljátok.
Nem teljesült.
9/10 anonim válasza:
Szombaton egy hatalmasat buliztam.
Bejött :)
10/10 anonim válasza:
Igen. Múltkor azt kívántam hogy végre valaki nyaldoshatná a golyóimat egy kiadós szarás előtt. És a szomszéd Ilonka néni rottweilere abban a pillanatban úgy ráharapott a zacskómra, hogy össze-vissza fostam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!