Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit szóltok az ötletemhez?...

Mit szóltok az ötletemhez? Hogyan finomíthatnám?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam mi lenne ha vennék barátság nyakláncokat vagy karkötőket és hozzájuk csapnék egy cetlit hogy "Szia Jézus vagyok leszel a barátom?" és széthagynám játszótereken vagy parkokban ahol sok a gyerek.

Csak itt az a probléma hogy a mennyiség kedvéért ketté felezném ugyebár őket és ha megtalálná a párját a gyerek és kisebb lehetséges félreértés ha látná hogy a szomszéd gyereken van a másik fele...

Meg nem nagyon merek így nyíltan beszélni Jézus nevében csak imában ugyebár hogy "Jézus nevében Ámen" mert nem én vagyok Ő így imán kívül felénk vagyok mert nem tudom mennyire helyes kezdő vagyok még én is.

Csak gondoltam ez egy aranyos módja lehetne az Ige terjesztésének mert ha mondjuk a kisgyerek megkérdezi ki az a Jézus és hát elmondják persze helyesen és így téma lesz belőle még meg is szeretheti.

Vélemény?

szept. 6. 22:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

És kihez fordulhat a gyermek, vagy a felnőtt, aki megtalálta a nyakláncot és keresi Jézust, mert a barátja szeretne lenni?

Melyik vallási felekezethez?

nov. 19. 19:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!