Mit szóltok az ötletemhez? Hogyan finomíthatnám?
Arra gondoltam mi lenne ha vennék barátság nyakláncokat vagy karkötőket és hozzájuk csapnék egy cetlit hogy "Szia Jézus vagyok leszel a barátom?" és széthagynám játszótereken vagy parkokban ahol sok a gyerek.
Csak itt az a probléma hogy a mennyiség kedvéért ketté felezném ugyebár őket és ha megtalálná a párját a gyerek és kisebb lehetséges félreértés ha látná hogy a szomszéd gyereken van a másik fele...
Meg nem nagyon merek így nyíltan beszélni Jézus nevében csak imában ugyebár hogy "Jézus nevében Ámen" mert nem én vagyok Ő így imán kívül felénk vagyok mert nem tudom mennyire helyes kezdő vagyok még én is.
Csak gondoltam ez egy aranyos módja lehetne az Ige terjesztésének mert ha mondjuk a kisgyerek megkérdezi ki az a Jézus és hát elmondják persze helyesen és így téma lesz belőle még meg is szeretheti.
Vélemény?
És kihez fordulhat a gyermek, vagy a felnőtt, aki megtalálta a nyakláncot és keresi Jézust, mert a barátja szeretne lenni?
Melyik vallási felekezethez?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!