A Karmelita kolostort, a Pesti Srácok és a Megafon irodáit egy meleg pap szentelte fel. Ez most azt jelenti, hogy a felszenteléstől kezdve ott rossz dolgok történtek? Elvégre egy meleg felszentelés történt. Vagy csak simán érvénytelenek a felszentelések, annak előnyei nélkül?
Majd újra kell ezeket szentelni? Vagy előtte még le kell szedni a bűnös szentelést, mondjuk szenteltvízzel és hipóval alaposan át kell mosni az épületeket is?
Lehet ennek a következménye, hogy minden cikkben hazugságokat állítanak. Pont fordítva történt ez a felszentelés.
szept. 6. 13:10
4/15 anonim válasza:
Télen jól jön, ha hideg van az irodában.
szept. 6. 13:11
5/15 anonim válasza:
Nem vagyok vallásos. Egy pap jól megmagyarázhatja, hogy őket csak cölibátus kötelezi, ez pedig csak nőtlenséget jelent. Bár Pál apostol sokszor élesen elítéli a Bibliában a homoszexuálisokat, de még ő is elismeri, hogy isten hagyta nekik ezt.
Ez egy homofób kérdés! Szégyelld magad. Azért mert meleg valaki már nem is lehet pap? Tipikus vidéki gumicsizmás proli hozzáállás ez.
szept. 6. 13:16
7/15 anonim válasza:
3, ezek szerint a megáldottak melegek és ők vitték be a papot a rosszba? Ezt sosem gondoltam volna...
szept. 6. 13:21
8/15 A kérdező kommentje:
2# Az a pap nem tartotta a cölibátust, melegpartikra járt.
6# Nem homofób kérdés. Arra vagyok kíváncsi, hogy a kereszténykedő, homofób fideszes politikusok és propagandisták, hogy érzik magukat egy meleg pap által felszentelt helyen?
szept. 6. 13:23
9/15 anonim válasza:
#6 Pontosan. Aki meleg az nem lehet pap. És amúgy is van egy melegellenes törvényünk is. Magyarország nem szereti a melegeket, a Fidesz sem szereti a melegeket, hisz törvényeket alkotnak ellenük. Utálni kell őket. Orbán tette ilyenné. És lám-lám: A Fideszen belül van a legtöbb meleg. Meg a pedo...
szept. 6. 13:25
10/15 anonim válasza:
6.
Hát de vazze, ő fröcsögött az egyik legjobban a melegek ellen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!