Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A vallási hit = a gondolkodás...

A vallási hit = a gondolkodás és a kritika megfojtása? (Lent)

Figyelt kérdés
(fent)
szept. 4. 07:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én meg azt hittem, hogy a katolikusokkal szemben jöttek létre.

De úgy látszik, hogy ezt a lelkületet sok protestánsnak nem sikerült levetkőznie, te is biztos a katolikusok miatt vagy ilyen kis agresszív gyűlölködő kismalac :).

szept. 4. 18:40
 12/15 anonim ***** válasza:
17%

#11.

Miből gondolod,hogy egyáltanán gyűlölök valakit,vagy agresszív vagyok?...Szerintem rámvetíted a saját érzelmeidet....Beteges gondolkozás.

Fordulj orvoshoz!

szept. 5. 00:05
 13/15 anonim ***** válasza:

#11!

A protestantizmus NEM valamilyen vallás ellen jött létre.

Katolikus papok felismerték,hogy vallásuk temérdek tanban,szokásokban eltértek a bibliaiaktól. Ezért a meglátásukért kiátkozták őket.

szept. 5. 00:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem. Az istenhit (ami nem ugyanaz, mint a vallas) egy vilagnezet, ugyanugy, mint az ateizmus, a materializmus. Meggyozodesbol alakul ki es bizonyithatatlan.

Ez egy divat, hogy az istenhivoket minden Gipsz Jakab piszkalni kezdi a neten, hogy "nem tudsz gondolkodni", "gondolkodas megfojtasa".

szept. 5. 04:13
 15/15 anonim ***** válasza:

"Beteges gondolkozás.

Fordulj orvoshoz!"

Nyugi agresszív kismalac, nem kell ennyire harapni :)

"A protestantizmus NEM valamilyen vallás ellen jött létre."

A nevében is benne van, a katolicizmus ellen protestáltak.

"Katolikus papok felismerték"

Kálvin hol volt pap? Luther pedig messze nem ismert fel olyan hülyeségeket, mint a 20. században alakult szekták.

szept. 5. 19:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!