Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért mindig az hal meg...

Miért mindig az hal meg fiatalon, aki szeret élni?

Figyelt kérdés
Sokáig depressziós voltam és sokszor ittam alkoholt, cigiztem és fast foodot ettem, nem mozogtam. Aztán elértem a legnagyobb álmaimat az életben és leálltam az alkohollal. Erre egyre súlyosabb tünetek jelentek meg, úgy néz ki májzsugorom van. Csalódott vagyok miért nem hamarabb értem el ezeket a dolgokat az életben, akkor nem kellene most fiatalon meghalnom. Azzal nyugtatom magam, hogy Isten nagyobb ajándékot akar nekem adni a mennyországban és már úgyis elértem az álmaim nagyon nagy részét, tehát legalább nem úgy halok meg, hogy boldogtalan vagyok és szenvedek. 28N

szept. 4. 05:44
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Ha más vallásból nézzük,akkor azzal,hogy kijöttél a depresszióból és megtanultál örülni a dolgoknak megtanultad az életfeladatod tehát a földi életednek vége. Hit kérdése
szept. 4. 08:07
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
A májzsugort meg eleve te okoztad a mértéktelen alkoholizálással
szept. 4. 08:08
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

#3.

Miben segítettél a kérdező elismerése ismétlésével?

Aki nem tud segíteni halgasson,mint az a bizonyos a fűben.

szept. 4. 08:14
 4/8 A kérdező kommentje:
1-es, ez melyik vallás? Szívem mélyén én is ezt érzem.
szept. 4. 08:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Őszintén sajnálom a helyzetedet, DE Nem mindig az hal meg, aki élni akar.

Egyébként pedig Isten elmondta, hogy amit vet az ember azt learatja.

Aki vet, az arat is.

Ebben csak az a Szomorú, hogy ilyen áron kellett megtanulnod értékelni az életet.

Nem bántani vagy sértegetni szeretnélek, én is és sokan mások is hoznak az életben rossz döntéseket. Ezeknek a következményeit nem kerülheti el senki. Ezért csak magunkat hibáztathatjuk, ha elrontottunk valamit.

A feltámadás reménysége adjon erőt neked.

szept. 4. 10:43
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Olvasva az írásod, ez a tested pusztításának a büntetése. Készülj fel, hogy majd Isten előtt állsz ezt oda fogja dörgölni az orrod alá.
szept. 4. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:

#6!

Egyáltalán nem biztos!

Előszöris a vádoló Sátán szavára,talán felemeli az átszegzett kezeit Jézus,amire a Vádoló megszégyenülve elhallgat.

szept. 4. 18:54
 8/8 Senior Séf ***** válasza:

Én 65 éve szeretek élni. Szeretek élni, pedig nem mondható, hogy könnyű életem lett volna. Küzdelmes is volt, meg én is odatettem magam minden szarba. Voltam alkesz, a középiskolát már éjszakai vagonrakások mellett végeztem, évtizedekig két és fél órákat aludtam, vedeltem a kávét, és 45-50 szál cigit szívtam naponta. Ezer szerencse, hogy az én fiatalságom alatt a drog még nem volt könnyen beszerezhető.

Istenben sohasem hittem, talán ezért nem szólított még magához.

szept. 5. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!