Miért mindig az hal meg fiatalon, aki szeret élni?
#3.
Miben segítettél a kérdező elismerése ismétlésével?
Aki nem tud segíteni halgasson,mint az a bizonyos a fűben.
Őszintén sajnálom a helyzetedet, DE Nem mindig az hal meg, aki élni akar.
Egyébként pedig Isten elmondta, hogy amit vet az ember azt learatja.
Aki vet, az arat is.
Ebben csak az a Szomorú, hogy ilyen áron kellett megtanulnod értékelni az életet.
Nem bántani vagy sértegetni szeretnélek, én is és sokan mások is hoznak az életben rossz döntéseket. Ezeknek a következményeit nem kerülheti el senki. Ezért csak magunkat hibáztathatjuk, ha elrontottunk valamit.
A feltámadás reménysége adjon erőt neked.
#6!
Egyáltalán nem biztos!
Előszöris a vádoló Sátán szavára,talán felemeli az átszegzett kezeit Jézus,amire a Vádoló megszégyenülve elhallgat.
Én 65 éve szeretek élni. Szeretek élni, pedig nem mondható, hogy könnyű életem lett volna. Küzdelmes is volt, meg én is odatettem magam minden szarba. Voltam alkesz, a középiskolát már éjszakai vagonrakások mellett végeztem, évtizedekig két és fél órákat aludtam, vedeltem a kávét, és 45-50 szál cigit szívtam naponta. Ezer szerencse, hogy az én fiatalságom alatt a drog még nem volt könnyen beszerezhető.
Istenben sohasem hittem, talán ezért nem szólított még magához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!