A dokim mindig ugy koszon hogy puszillak drágáim, akkor en hogy koszonjek vissza? Nagyon kozvetlen tipus , mar kb.55megvan de nagyon fiatalos kedves csinos. Illik mondani hogy puszi?
Figyelt kérdés
Veletlenul en is puszit mondtam, ugy automatikusan ez jott.
Nő vagyok én is, a doki is nő.
Csak tenyleg nagyon kedves
2022. jún. 4. 23:44
2/7 anonim válasza:
Ez elég beteg. Ha csak nem a barátod, akkor jónapot kívánokkal köszönj.
3/7 anonim válasza:
Én sziázn, mert ez a puszillak tőlem távol áll de nem ciki piszit sem vissszamondani ezek után, ha ilyen a viszony…
Ő is csak ember..
Falun szokás
5/7 A kérdező kommentje:
Van amikor ugy koszon csókollak titeket, de legtobbszőr puszillak .
Nagyon kedves doki, nagyon szeretjük főleg én az anya ,mert a picim mindig ordit annyira fél mert tudja hogy szurit-oltást kap.
2022. jún. 11. 11:57
6/7 anonim válasza:
Nekünk a vèdőnőnk ilyen.😀
Simán mondom én is ,hogy puszi ☺️
7/7 anonim válasza:
néhányan ennyire bénák felnőttként, hogy azt se tudják eldönteni hogy köszönjenek? 🤦🏼♀️
ha neked belefér akkor köszönj vissza úgy, ha nem akkor maradj a jó napot kívánoknál. amúgy a puszillak a gyereknek szól, nem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!