Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Már megint megakartak téríteni...

Már megint megakartak téríteni a jehovák minket! Mit csináljunk, hogy soha többé ne jöjjenek be hozzánk a lakásba? Mindig csöngetnek!

Figyelt kérdés
aug. 30. 10:35
1 2
 11/20 ...Laci ***** válasza:

1. Aki nem akarja, azt nem lehet megtéríteni.

2. Ha nem engeded be nem tud bejönni.

3. Ha jobbat tudsz, mint ők, segíthetsz nekik tőled tanulni.

aug. 30. 14:36
 12/20 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Tanuk olyanok mint a Fraszkarika (2011) ben a vampir?

meghivas nelkul nem lephetnek be? Csak figyelnek ajtobol, kintrol, ablakodbol

tetszik ez az elkepzeles

csak tonkre ne tegyek hazat mint filmben :D

keritesen bemaszhatnak ha szomjasak? es ha mar ott vannak megteritenek egyket embert

amugy jo tippet adott

pl ha ottvannak valami vizes takatito eszkozzel kell speicolgatni kuszobnel

"Menjenek mar most akarok itt takaritani!"

aug. 30. 15:32
 13/20 anonim ***** válasza:
10%

Szia

Kedves Kérdező.

Jehova Tanúi nem "megtéríteni" akarnak, hanem a Jézus által kiadott feladat alapján, Isten királyságának a jóhírét szeretnék átadni.

Tudod, ha Isten valakit nem vonz, akkor abból soha nem lesz Jézus tanítványa. Ezért én hiába is "erölködnék", nem rajtam múlik.

Az első tanítványok sem tudtak mindenkit tanítvánnyá tenni, pedig közvetlen Jézustól tanultak.

A Tanúk ingyenes Biblia tanfolyamot kínálnak fel, elköteleződés nélkül.

Volt nem egy olyan eset, hogy végig tanultuk a szentírást, még sem lett belőle Tanú.

Ez nem kötelező.

Ahogy előttem valaki írta, egyszerűen elkell mondani, hogy nem fog változni a véleményed, és nem szeretnél Bibliát tanulmányozni a Tanúkkal.

Biztos vagyok benne, hogy megértik. Kérd meg, hogy a címedet írják fel, hogy ez az állás pontod.

aug. 30. 15:44
 14/20 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#13 ja legyen egy irasos hivatalos feketepont naluk

ezt a listat pedig atadjak a Satan csatlosainak

"Jehova ezekrol es ezekrol a cimekrol levette a kezet mivel vegervenyesen sikertelen volt a megmentesuk"

es az apokalipszis lovasai elindulnak

aug. 30. 16:09
 15/20 anonim ***** válasza:

Közveszélyes Kontár!

Kevesebb alkoholt igyál!

aug. 30. 16:17
 16/20 anonim ***** válasza:
22%

14

Kedves Kontár.

Őszintén sajnállak, hogy a nevedhez méltóan, továbbra is rombolni tudsz.

Itt semmilyen fekete pont nincs.

Ha Isten szabad akaratot, döntési szabadságot adott az embernek, joga van eldönteni mit szeretne, egyébként is még változhat valakinek a körülménye, gondolkodása.

Nem egy ilyen eset történik naponta, sőt a Bibliában is vannak olyanok, akikkel Pálfordulás történt.

Isten nem ír le senkit az utolsó napíg, tehát most még nincs fekete pont.

Nem embereknek kell megfelelni vagy elszámolni, mi csak eszközök vagyunk Isten kezében.

Miért jó neked rossz hírt terjeszteni másokról, amiről fogalmad sincs?

aug. 30. 16:18
 17/20 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#16 nem en kezdtem katolikusokrol eroteljes lejarato kampanyt folytattok kezdetektol fogva

es azt varjatok hogy oruljenek is neki

mig titeket mint lathato nem szabad bantani sosem

ez epp az ami ellen harcoltok

oskeresztenyek nem haborodtak fel ha tamadtak oket, orultek neki

ti persze az "oromotoket" hasonlo (vissza)tamadasokban fejezitek ki

igy nincs kulonbseg egy pogany es koztetek

aug. 30. 17:20
 18/20 anonim ***** válasza:

17

Már ne haragudj, de mi nem lejárató kampányt folytatunk.

Akkor Jézust és a Tanítványokat is vádolhatnánk, hogy a Zsidó vallás ellen lejárató kampányba kezdtek.

Ugyanakkor a Tanúkról mondott "lejáratás", hazugságokon alapszik, amint írtam is.

Azt írtad, hogy "fekete pont", meg átadjuk Sátánnak, stb.

Ez hazugság, mi nem gyűjtünk másokról fekete pontot, nem tartunk kapcsolatot Sátánnal, és semmilyen listát nem adunk át senkinek.

Sok téves információkat híresztelnek, és amikor szájról szájra jár, a végén már teljesen más valótlanságokat mondanak, amit valaki elkezdett.

Azt sem mondtam, hogy felvagyunk háborodva, ezen nem lepődünk meg. Ezt megint csak Te hangoztatod.

Mások meg az ellenkezőjét állítják.

Vannak akik azt mondják, hogy mi direkt örülünk ha bántanak, mert ezzel úgy véljük mi vagyunk a választottak, és mártírt játszunk.

Komolyan mondom nem lehet az embereken eligazodni. Az egyik ezzel vádol, a másik meg az ellenkezőjével.

aug. 30. 17:40
 19/20 anonim ***** válasza:

17

Az pedig, hogy a Biblia tanításával nem értünk egyet más vallásokkal, még nem lejáratás.

Felőlem maradjon abba az ismeretbe, nem kötelezek senkit arra, hogy változtasson.

aug. 30. 17:43
 20/20 anonim ***** válasza:
#9 Hívő ember még ilyen esetben sem mondja, hogy nem hisz Istenben.
aug. 31. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!