Az egyedüli bűn amit ténylegesen bütetni kellene az az ehhez hasonló cikkek megírása és terjesztése.
Tudtommal fejlett világban és fejlett társadalomban élünk. Legalább mi itt európában és még pár helyen követik a példánkat.. így talán nem kellene az emberekből egy szexuálisan gátlásos roncsot nevelni a hülye vallás miatt.
Fel nem foghatom, hogy miért nem tudnak az emberek normálisan vallásosnak lenni, miért kell eljutni ennyire elbutult szintre. Én az összes ilyet bűntetném aki szerint bűn az önkielégsítés.
Nem bűn.
És maga a Biblia sem nyilatkozott róla konkrétan.
Az, hogy bizonyos szakaszokba belemagyaráznak ezt-azt, nem jelent semmit.
Abban a korban, amikor a Biblia íródott ez nem is lehetett téma. A szerzők ennél sokkal komolyabb dolgokról írtak, mintsem hogy ilyen butaságokkal foglalkozzanak, hogy bűn-e a maszti.
Ruth könyvének szerzője pl. azért írt, mivel a fogság után olyan törvényt hoztak be, ami családokat szakított szét, és az ellen tiltakozott.
Még valami:
Én nem tekintem bűnnek a maszturbálást, de a keresztényeknek természetesen joguk van annak tekinteni. #4 voltam
#5. Természetesen mindenki hihet bármilyen badarságot,de azt terjeszteni már bűn.
A Biblia sehol sem tiltja a maszturbálást. Aki ezzel ellentétest állít,az hazudik!
Igen, bűn az önkielégítés. Erről írtam már korábban. S mivel ha hatványozni szeretnénk megtanulni, előtte összeadni kell tudnunk; ugyanígy van ez ennek a cselekvésnek a bűnös voltának megértésével. Előtte tisztázni kell egy-két dolgot. Korábban írtam erről egy “gyorstalpalót” (szerintem eddigi leghosszabb válaszom, s koránt sem fért bele minden, amit szerettem volna); ha valakit érdekel.
A blogról abszolút pozitív véleményen vagyok. Jókat ír, eddig eretnekséget sem sikerült találnom benne, pedig hitgyülis a szerző. Tudom ajánlani mindenkinek.
Az éjszakai magömlés a test rendes működéséhez hozzátartozik. Az önkielégítésről viszont senki se próbálja meg nekem bemagyarázni, hogy természetes életműködés része.
De, ha bárki is szeretné megérteni, hogy miért vallom bűnnek a maszturbációt, nagyon szívesen idézem az egyik korábbi válaszomat, s az esetleges kérdésekre is válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!