1/5 anonim válasza:
csak beleolvastam a cikkbe
Lehet egyrészt kamu
Másrészt meg hát hogy is mondjam "Bárcás .....".
Legalább ő felvállalta, remélem ha lenne kapcsolata akkor ott is. Jobb mintha titkolná.
2/5 anonim válasza:
Akinek van ehhez gyomra, csinálhatja. Nekem nem biztos hogy menne.
3/5 anonim válasza:
Hát végül is jól teszi a csajszi. Ha valaki képes erre, akkor kösse össze a kellemest a hasznossal. Ő tudja mit csinál, én nem fogok senkit elítélni amiatt, mert prostitált. Az ő élete.
4/5 anonim válasza:
Semmi különös, ez is lehet egy perspektíva. Az, hogy valaki egy ilyen helyzetben szégyelli az orgazmusát, szerintem nem kéne, hogy így legyen, szóval nem stigmatizálnám annyira a prostitúciót, amennyire a társadalom teszi, felőlem mindenki azt csinál, amit akar. Magát a melót nem vállalnám, de aki másképp dönt, annak szíve joga.
5/5 A kérdező kommentje:
ma 20:01
"ilyen helyzetben szégyelli az orgazmusát"
Nállam is ez verte ki a biztositékot..Mégis mit kellene ezen szégyelnie? Nemhogy örülnének a nők hogy ez mellet még pénzt is kapnak érte.Bezzeg a férfiaknak nem fizetnek a szexért,soha nem is fognak..
2022. jan. 13. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!