Kinek mi a véleménye az alábbi cikkről? Tényleg megéri ez a mértéktelenség?
A cikk linkje: [link]
Miért nem lehet mértéket tartani? Miért ilyen akaratgyenge a legtöbb ember, aki nem betegség miatt hízik meg, hanem mert össze-vissza eszik minden szemetet, ráadásul sokat és nem képes mozogni?
Ez már nem akaratgyengeség, hanem konkrétan betegség. Mentális, de betegség.
Én nem forrongok rajta, nincs értelme. De mindig sajnálatot érzek, mikor valakit látok elvesztegrtni ilyen hülyeségekkel a legszebb éveit. Szomorú, hogy egyeseknek ennyi az élet
Lassú, de biztos öngyilkosság, sajnos.
Lehet kérni orvosi segítséget, pszichológust, pszichiátert, de ha valaki nem kér, ám legyen, ő így döntött, az ő felelőssége. Akaraterő szükséges ahhoz, hogy valaki meggyógyuljon egy függőségből. Ezért írtam, hogy akaratgyenge.
El lehet menni futni, lehet saját testsúlyos edzést végezni és nem kell annyit enni. Ilyen egyszerű. Nem kell a kifogásokat gyártani, hogy karantén kg-k..stb..
Az nem belerúgás, ha a másikat szembesíted a hibájával, de tudom, mond meg a igazat és betörik a fejed.
100%-ban makk egészséges vagyok, nem dohányzom, nem iszom alkoholt, nincs autóm, minden nap minimum 50 percet gyalogolok, heti szinten 10 km-t futok, nyáron, mikor strandoltam egyszerre leúsztam 2 km-t. Otthon van egy 10 kg-s súlyzóm, amivel edzeni szoktam. Most az ugrálókötelezésbe vetettem bele magam és megállás, megakadás nélkül ugrálókötelezek 4 és fél percet.
Ha hullahopkarikázom, akkor minimum 30 perc megállás nélkül.
Az alakomra mindig is hiú voltam, soha nem igénytelenedtem el. Ha fel is ment a karácsonyi nasik miatt 1 - 1,5 kg, azt leadtam.
Nem tökéletes az életem, viszont a saját egészségemet komolyan veszem. Sokáig szeretnék élni egészségesen, amiért minden egyes nap teszek nemcsak testileg, hanem lelkileg is egyaránt.
A kalóriákat soha nem számoltam. Tudod létezik olyan, hogy megérzés és tudatosság.
31 éves nő vagyok, 159 centihez vagyok 46-47 kg, és enyhén izmos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!