Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek ha nem merem...

Mit tegyek ha nem merem átadni magam egy vallásba? Főleg az újszövetségbe? Azon aggódok, hogy mi van ha kitaláció, mint a laposföld elmélet? Így is félek a haláltól, és pszichológus nem tudott segíteni sajnos.

Figyelt kérdés
[link]
aug. 24. 21:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%

Keress egy jobb pszichológust, és ameddig ki nem kezelik a szorongásaidat, addig ne foglalkozz ezzel.

Ha csak szórakozol, akkor is keress egy pszichológust.

aug. 24. 23:53
 12/16 anonim ***** válasza:
28%
Kedves kérdező. Én katolikus családban nevelkedtem, alapvető volt számomra a hit. Aztán ahogy felnőttem, megkérdőjeleztem mindent. Miért van ennyi vallás? Miért hiszünk? Amint rájöttem a válaszra, ateista lettem. Nem kell hívőnek lenned, ha anélkül is rendben vagy lelkileg. Én például elfogadtam, hogy a halál után nem vár semmi. Nagyon jó lenne azt hinni, hogy ha majd meghalok a családom vár engem, de miért higgyek ilyenekben csak azért, mert valamilyen szinten megnyugtatja a lelkem?
aug. 25. 02:52
 13/16 anonim ***** válasza:

nem bibliai források Jézusról léteznek

[link]

aug. 25. 22:25
 14/16 A kérdező kommentje:
Hiteles? Ellenőrizhető?
aug. 25. 22:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Linket kinyitni, elolvasni?
aug. 25. 23:59
 16/16 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, menj már át a valláskritika rovatba, attól, hogy fogyatékosnak tetteted magad a kérdésben, még tudjuk, mit csinálsz.
aug. 26. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!