Mennybe jutáskor az is számít, ha videójátékokban öltünk meg másokat?
🤣🤣🤣
Ok hát nem is fogok a pokolra kerülni 😇
attol fugg ha jokat olsz jatekban pokolra jutsz valosagban
ha rosszakat olsz akkor nem
Azért a sakk és egy callofduty nagyon nem ugyanaz. A sakkban a bábul elütése nem gyilkolás.
Szerintem az számít, hogy amit teszel, azt miért teszed, milyen lelkiismerettel és megbánod-e. Ha élvezettel gyilkolsz egy játékban, akkor az szerintem igenis számít egy megítéléskor. Ha mondjuk önvédelemből, de nem élvezed, akkor szerintem az még a valós életben sem számít bűnnek. Viszont ha szeretsz olyan játékot játszani, amiben halomra kell gyilkolni az ellenséget, akkor már eleve ez a tény elég ahhoz, hogy pokolra kerülj, már ha egyáltalán létezik olyan formában, ahogy az egyház riogat vele.
"Azért a sakk és egy callofduty nagyon nem ugyanaz. A sakkban a bábul elütése nem gyilkolás."
Valóban nem ugyanaz, különben nem két különböző néven futna :) Egyébként kábé annyi a különbség, hogy a sakk esetében nem annyira látványos, és a callofdutyban több a figura a pályán. Amúgy mindkettő esetében ütéseket kell bevinni a játék szabályai szerint, az ütéseknél lekerülnek a szereplők a játéktérről, továbbá egyik játékban sem hal meg senki sem, tehát gyilkolás sem történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!