Miért nem állítja magáról egyik vallás sem, úgy mint a kereszténység, hogy Isten emberi formában lejött a földre, hogy meghaljon értünk? hoppácska! Talán azért mert az egyetlen valódi Isteni kinyilatkozás a biblia?
Neked kéne ezt bizonyítanod, hisz sehol nem szerepel ilyen a Bibliában.
"Persze nem ezt teszed hanem sértegetsz amivel a keresztény vallásod at jártod le."
Érdekes. Ha így gondolkodsz, akkor mit gondolsz, te mit teszel az iszlámmal a folyamatos hazudozásoddal, provokacióddal és személyeskedéseddel?
"Neked kéne ezt bizonyítanod, hisz sehol nem szerepel ilyen a Bibliában."
Nekem most nem kell bizonyítanom semmit. Azt kérdeztem keresztény tanítás szerint Jézus miért jött a földre. Te mint keresztény tudsz erre válaszolni vagy nem?
"Érdekes. Ha így gondolkodsz, akkor mit gondolsz, te mit teszel az iszlámmal a folyamatos hazudozásoddal, provokacióddal és személyeskedéseddel?"
Szokásos agresszív keresztény reakció.
Én már válaazoltam.
Hogy a saját logikád magad ellen fordítva pedig engem agresszívozol, magadat nem, hát, ez elég sokatmondó...
Az olcsó provokátortól függetlenül lenne pár kérdésem.
Jézus azért jött el, hogy megváltsa az embereket a bűneiktől. De miért gyógyított?
Ha az emberek szeretete miatt gyógyított volna akkor jóval több embert is meggyógyíthatott volna a hatalma alapján.
Miért úgy gyógyított ahogyan?
Például a süketnek a fülébe dugta a nyálas ujját. Erre mi szükség volt?
Tessék, egy rövid leírás a témáról:
27
Ha ez nekem 25ösnek szólt akkor köszi. Az első kérdést megválaszolta:
"Jesus’ answer to John tells us a lot about the purpose of His miracles: They are a sign of the prophecies fulfilled, a sign that Jesus is the long-awaited Messiah. They are a sign of His authority, His power, and His glory. And they are a sign of God’s love for us, a sign that we can trust Him. "
"Jézus Jánosnak adott válasza sokat elárul csodáinak céljáról: Ezek a beteljesült próféciák jelei, annak a jele, hogy Jézus a régóta várt Messiás. Ezek az Ő tekintélyének, hatalmának és dicsőségének jelei. És ezek Isten irántunk való szeretetének jelei, annak jelei, hogy megbízhatunk benne."
A 2. kérdésre is tudnál küldeni valamit vagy írni?
Bevallom, a miért pont úgy gyógyított, ahogy kérdésen még sosem gondolkoztam korábban, valahogy ez sosem tűnt relevánsnak. De ígérem, utánaolvasok, és megosztom ha találok valami érdekeset a témában :)
És igen, neked ment, a provokátorra feleslegesnek tartok több szót vesztegetni.
Nem a Világegyetem szuverén uralkodója, a Teremtő jött le emberi formában.
Fizikai képtelenség, mivel Ő maga, intelligenciával rendelkező kifogyhatatlan erőmű, energia forrás. Ennélfogva a halálra is képtelen.
Az emberek megváltására más személy tudott emberként megszületnie, Isten természet feletti képessége révén.
Ha Jézus egyenlő hatalommal képességgel rendelkező Isten volna az Atyjával, akkor Ő sem születhetett volna meg emberként.
Emberi testet, vagy életformát, kizárólag angyalok tudnak ölteni, Isten nem.
A "mindenható" kifejezés nem ezt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!