Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem állítja magáról...

Miért nem állítja magáról egyik vallás sem, úgy mint a kereszténység, hogy Isten emberi formában lejött a földre, hogy meghaljon értünk? hoppácska! Talán azért mert az egyetlen valódi Isteni kinyilatkozás a biblia?

Figyelt kérdés
Mármár túl kerek a sztori ahhoz, hogy ne higgyem el :)

aug. 14. 14:24
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
0%
Én utánanéztem és azt látom hogy Jézus azért jött hogy meggyőzze az embereket. Ha szerinted nem így van akkor ezt kellene megmagyaráznod. Persze nem ezt teszed hanem sértegetsz amivel a keresztény vallásod at jártod le. Aztán ne csodálkozz hogy néhány év alatt megfelezőik a keresztények száma.
aug. 14. 18:10
 22/55 anonim ***** válasza:

Neked kéne ezt bizonyítanod, hisz sehol nem szerepel ilyen a Bibliában.

"Persze nem ezt teszed hanem sértegetsz amivel a keresztény vallásod at jártod le."

Érdekes. Ha így gondolkodsz, akkor mit gondolsz, te mit teszel az iszlámmal a folyamatos hazudozásoddal, provokacióddal és személyeskedéseddel?

aug. 14. 18:12
 23/55 anonim ***** válasza:
0%

"Neked kéne ezt bizonyítanod, hisz sehol nem szerepel ilyen a Bibliában."

Nekem most nem kell bizonyítanom semmit. Azt kérdeztem keresztény tanítás szerint Jézus miért jött a földre. Te mint keresztény tudsz erre válaszolni vagy nem?

"Érdekes. Ha így gondolkodsz, akkor mit gondolsz, te mit teszel az iszlámmal a folyamatos hazudozásoddal, provokacióddal és személyeskedéseddel?"

Szokásos agresszív keresztény reakció.

aug. 14. 18:19
 24/55 anonim ***** válasza:

Én már válaazoltam.

Hogy a saját logikád magad ellen fordítva pedig engem agresszívozol, magadat nem, hát, ez elég sokatmondó...

aug. 14. 18:21
 25/55 anonim ***** válasza:

Az olcsó provokátortól függetlenül lenne pár kérdésem.

Jézus azért jött el, hogy megváltsa az embereket a bűneiktől. De miért gyógyított?

Ha az emberek szeretete miatt gyógyított volna akkor jóval több embert is meggyógyíthatott volna a hatalma alapján.

Miért úgy gyógyított ahogyan?

Például a süketnek a fülébe dugta a nyálas ujját. Erre mi szükség volt?

aug. 14. 18:23
 26/55 anonim ***** válasza:
0%
Azt kérdeztem keresztény tanítás szerint Jézus miért jött a földre. Ebben mi a provokáció? :)
aug. 14. 18:31
 27/55 anonim ***** válasza:

Tessék, egy rövid leírás a témáról:

[link]

aug. 14. 18:38
 28/55 anonim ***** válasza:

27

Ha ez nekem 25ösnek szólt akkor köszi. Az első kérdést megválaszolta:

"Jesus’ answer to John tells us a lot about the purpose of His miracles: They are a sign of the prophecies fulfilled, a sign that Jesus is the long-awaited Messiah. They are a sign of His authority, His power, and His glory. And they are a sign of God’s love for us, a sign that we can trust Him. "

"Jézus Jánosnak adott válasza sokat elárul csodáinak céljáról: Ezek a beteljesült próféciák jelei, annak a jele, hogy Jézus a régóta várt Messiás. Ezek az Ő tekintélyének, hatalmának és dicsőségének jelei. És ezek Isten irántunk való szeretetének jelei, annak jelei, hogy megbízhatunk benne."

A 2. kérdésre is tudnál küldeni valamit vagy írni?

aug. 14. 18:44
 29/55 anonim ***** válasza:

Bevallom, a miért pont úgy gyógyított, ahogy kérdésen még sosem gondolkoztam korábban, valahogy ez sosem tűnt relevánsnak. De ígérem, utánaolvasok, és megosztom ha találok valami érdekeset a témában :)

És igen, neked ment, a provokátorra feleslegesnek tartok több szót vesztegetni.

aug. 14. 18:47
 30/55 anonim ***** válasza:
0%

Nem a Világegyetem szuverén uralkodója, a Teremtő jött le emberi formában.

Fizikai képtelenség, mivel Ő maga, intelligenciával rendelkező kifogyhatatlan erőmű, energia forrás. Ennélfogva a halálra is képtelen.

Az emberek megváltására más személy tudott emberként megszületnie, Isten természet feletti képessége révén.

Ha Jézus egyenlő hatalommal képességgel rendelkező Isten volna az Atyjával, akkor Ő sem születhetett volna meg emberként.

Emberi testet, vagy életformát, kizárólag angyalok tudnak ölteni, Isten nem.

A "mindenható" kifejezés nem ezt jelenti.

aug. 14. 20:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!