Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan kérjek segítséget a...

Hogyan kérjek segítséget a családomtól a hittel való problémáimmal, ha nem tudnak válaszolni normálisan? + a Hit az magánügy.

Figyelt kérdés

Azért félünk a haláltól, mert nem tudható, hogy van-e túlvilág.

És egyéb butaságok.

aug. 12. 19:13
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Jó, akkor újra:

Kérdező, szóval neked az a problémád a hittel, hogy egyes emberek hisznek? Vagy mi? Talán épp az a bajod, hogy a családod hívő emberekből áll téged leszámítva?

aug. 13. 18:40
 42/48 anonim ***** válasza:
Én már válaszoltam, hogy ne a családdal akarj ilyenekről beszélgetni, ha ők vallásosak.
aug. 13. 19:21
 43/48 A kérdező kommentje:

Igen.

És ilyen világban nem tudok hinni ha mindenki egymásra mutat, hogy neki van igaza!!

aug. 13. 19:23
 44/48 anonim ***** válasza:
De nem is kell hinni. Csak mert sok ember így talál lelki békére, attól még nem kell. Én sem hiszek, pedig katolikus családban nevelkedtem.
aug. 13. 19:32
 45/48 anonim ***** válasza:

"mindenki egymásra mutat, hogy neki van igaza"

Ezt hogy érted?

aug. 14. 06:49
 46/48 anonim ***** válasza:

A kegyelemkorszaknak az adja a feszültségét, hogy nem tudod, mikor lesz vége. Nem tudod, hogy melyik az utolsó esélyed. Jézus visszajövetelére éppen emiatt nem készülni kell, hanem késznek kell lenni.

"Nem szobrokat csinálni tilos (akár Istenről), hanem Isten helyett szobrokat imádni!"

Istenről tilos szobrokat csinálni, és tilos bármilyen szobrot imádni.

aug. 14. 08:34
 47/48 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy a kérdező törölte a kérdését!!!!!
aug. 15. 16:48
 48/48 anonim ***** válasza:
Ha törölte volna, nem lenne itt még mindig. Attól, hogy a regisztrációját törölte, még lehet, hogy továbbra is olvassa a válaszokat, úgyhogy ne fogd vissza magadat, írj nyugodtan. Különben sem csak neki segíthet a válaszod, hanem a hasonló helyzetben levőknek is, akár évtizedek múlva is.
aug. 15. 19:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!