Miért képmutatóak az istentelen emberek?
Ateisa vagyok. Támogatom a családomat, kedves vagyok, adakozok, empatikus vagyok, segítek ha valakinek szüksége van rá, fejlesztem magam, jó ember akarok lenni... DE! Vannak nekem is hibáim, ugyanúgy, mint mindenki másnak.
Amúgymeg a vallásos emberek milyenek?? Elmennek a templomba gyónni és azt hiszik ezzel meg lesz bocsájtva a bűnük? Aztán mennek újra és újra.
Amúgy pont megtaláltam a kérdésed, június 10.-ről.. miért tetted fel megint a kérdést?
Ez ma eddig a leg ironikusabb kérdés, amit ma láttam. :D
Pont hogy a vakon istenhívők a legnagyobb szélhámosak. Így imádom az urat, úgy imádom... a való életben meg eg büdös gyökér, aki lop, meg félre k*r. A peofil papokról nem is beszélve. Akkor kérdem én: Ki is a képmutató? Biztos tolerálná az ő istenük az ilyen viselkedést. Ráadásul a vallás több embert ölt már meg, mint a háború. Pont, hogy az ateisták azok, akik a való életben élnek. Persze művelhetnek/művelnek is undorító dolgokat, de nem is járkálnak vasárnaponként templomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!