Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért képmutatóak az istentele...

Miért képmutatóak az istentelen emberek?

Figyelt kérdés
Mondja a tag, hogy gyökérség a másikba beszólni hogy a purgatorium nem létezik. (Bizonyíték nincs) Erre máskor leszólja a hitemet, hogy bármennyire is megvagyok győződve, attól még nem lesz igaz. Miért nem veszik észre, hogy képmutatóak?!
aug. 12. 12:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
67%

Ateisa vagyok. Támogatom a családomat, kedves vagyok, adakozok, empatikus vagyok, segítek ha valakinek szüksége van rá, fejlesztem magam, jó ember akarok lenni... DE! Vannak nekem is hibáim, ugyanúgy, mint mindenki másnak.

Amúgymeg a vallásos emberek milyenek?? Elmennek a templomba gyónni és azt hiszik ezzel meg lesz bocsájtva a bűnük? Aztán mennek újra és újra.

Amúgy pont megtaláltam a kérdésed, június 10.-ről.. miért tetted fel megint a kérdést?

aug. 13. 02:19
 22/24 UlfOrmson ***** válasza:
82%
Mi ateisták általában sokkal megértőbbek vagyunk mint a magukat kereszténynek valló (akarom mondani hazudó) embertársaink.
aug. 14. 15:55
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Mert ennek a világnak az Istene, vagy uralkodója Sátán az Ördög!
aug. 15. 16:53
 24/24 anonim ***** válasza:
28%

Ez ma eddig a leg ironikusabb kérdés, amit ma láttam. :D

Pont hogy a vakon istenhívők a legnagyobb szélhámosak. Így imádom az urat, úgy imádom... a való életben meg eg büdös gyökér, aki lop, meg félre k*r. A peofil papokról nem is beszélve. Akkor kérdem én: Ki is a képmutató? Biztos tolerálná az ő istenük az ilyen viselkedést. Ráadásul a vallás több embert ölt már meg, mint a háború. Pont, hogy az ateisták azok, akik a való életben élnek. Persze művelhetnek/művelnek is undorító dolgokat, de nem is járkálnak vasárnaponként templomba.

aug. 26. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!