Miért képmutatóak az ateisták?
Figyelt kérdés
Mondják nekem, hogy nem szép dolog a másiknak a hitét bántani, hogy a purgatórium nem létezik, erre meg ők jönnek, hogy evolúció így, meg úgy! Nem látják a fától az erdőt!jún. 10. 14:18
1/18 anonim válasza:
Mert megtehetik. Ellentétben veled, akinek még ráadásul szeretned is kell ateista felebarátaidat, mint tenmagad. Különben vár rád a purgatórium.
3/18 A kérdező kommentje:
A Biblia alapján nincs purgi.
jún. 10. 15:12
4/18 anonim válasza:
Az, hogy létezik-e Isten az hit kérdése mert senki nem tudja bizonyítani, hogy létezik és azt sem, hogy nem létezik.
Ellenben az evolúció nem hit kérdése. A tagadása nem hit pusztán tudatlanság vagy önbecsapás.
Ezenfelül mikor mondta neked olyan ateista, hogy nem szép dolog mások hitét bántani aki aztán bántotta mások hitét?
Mert ez a rész nélkül értelmetlen a kérdés. Ha egy személy bántotta a hitedet és egy másik személy mondta, hogy nem szép dolog mások hitét bántani akkor már értelmetlen az egész kérdés. Akkor pusztán egy gyerekes, kicsinyes, gyenge támadás az egész kérdés az ateisták ellen aminek semmi alapja nincsen.
5/18 A kérdező kommentje:
Vannak olyanok akik az idő létezésében sem hisznek. Erről ennyit.
jún. 10. 15:37
6/18 anonim válasza:
Mert tudják magukról, hogy nem agymosott szolgák, hanem szabad, gondolkodó emberek.
7/18 A kérdező kommentje:
Jah, mint a darwinisták.
jún. 10. 15:47
8/18 UlfOrmson válasza:
Nem létezik olyan, hogy darwinista, csak a kreacosok fejében. Főleg, hogy az evolúció alapjai már Darwin előtt is ismertek voltak (Darwin csak összefoglalta a megfigyeléseit és nevet adott neki)
9/18 A kérdező kommentje:
Igazad van, az evolúció alapjai már Darwin előtt is léteztek. Csak hát Isten szereti, ha az emberek saját nevüket adják a dolgoknak. Elvégre Ádám is elnevezte az összes állatot!
jún. 10. 16:34
10/18 anonim válasza:
Szerintem meg az ateisták sokkal jobb emberek mint a hívő katolikusok. Volt egy misére járó időszakom. A társasházban illetve a környezetemben sosem kaptam /ateistáktól/ megjegyzést hogy miért megyek. Ellenben hívő ismerőseim rengeteget bíráltak hogy a családom miért nem jár misére. Egy ideje megváltozott a világnézetem de most is azt mondom a hívők erőszakosabbak, nem tudják elfogadni a másik nézeteit. Persze szeretik magukat áldozatként feltüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!