Miért képmutatóak az ateisták?
"Mert megtehetik. Ellentétben veled, akinek még ráadásul szeretned is kell ateista felebarátaidat, mint tenmagad. Különben vár rád a purgatórium."
Már nem azért de az ateista nem tartozik a "felebaráti" kategóriába.
"Szerintem meg az ateisták sokkal jobb emberek mint a hívő katolikusok. Volt egy misére járó időszakom. A társasházban illetve a környezetemben sosem kaptam /ateistáktól/ megjegyzést hogy miért megyek. Ellenben hívő ismerőseim rengeteget bíráltak hogy a családom miért nem jár misére. Egy ideje megváltozott a világnézetem de most is azt mondom a hívők erőszakosabbak, nem tudják elfogadni a másik nézeteit. Persze szeretik magukat áldozatként feltüntetni."
Nekem meg azért szóltak be ateista ismerőseim és kollégáim, hogy miért járok templomba. Szóval ennyi erővel egálban vagyunk.
Az evolúció meg nem azért van hogy a hívőket eltérítsék vele a hittől. Ennyi erővel már a gravitációt is idehozhatnánk......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!