A katolikus vallás mit tanit az angyalokról, szabad hozzájuk beszélni, lehet tőlük is "kérni"?
Senki se állította, hogy az angyalokat lehetne imádni, miért hazudsz? Imádkozom érted, mert a sátán működik benned. :(
Nem gondolnak ők se arra, hanem tudatosan írnak hamisan, hogy a másikat tudják rágalmazni.
Én meg nem ajánlanám ezt, mert pont olyan eretnekségnek tűnik, mint azok az itt olvasható állítások, mely szerint nem járhatnak közben értünk, s egyebek.
"mely szerint nem járhatnak közben értünk"
Elárulnád, hogy ezt ki mondta?
Persze, például a 9-es konkrétan le is írta, de több hozzászólásban is történt rá utalás.
Én bibliai igéket kértem,melyekben Jézus,vagy apostolai azt tanácsolják,hogy holtak lelkei,vagy az angyalok közbenjárását javasolták,netán parancsolták.
Kérlek benneteket,hogy CSAK bibliai idézetet másoljatok be erre s NE vallásotok irodalmát!
Tudomásom szerint,a mi közbenjárónk KIZÁRÓLAG Krisztus és Isten Szentlelke!
#29: Tudomásom szerint,a mi közbenjárónk KIZÁRÓLAG Krisztus és Isten Szentlelke!
Tehát soha nem imádkozol senki céljaiért, a szeretteidért sem, és te sem kérsz meg ugye senkit sem arra, hogy imádkozzon a céljaidért? Hiszen egyedül csak Jézust szabad erre megkérni.
A kérdés pedig katolikus tanításra vonatkozott, nem pedig arra, hogy különböző keresztény egyházak ezt hogy gondolják. Katolikus kérhetik az angyalok közbenjárását, ugyanúgy, mint élő emberekét vagy szentekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!