Most akkor bűn a szex és az önkielégités a Biblia szerint vagy nem?
Szóval, nem olvastam végig a Bibliát még, de látom ebben a témában nagyon sok kérdés van.
Tehát elvileg van aki szerint az önkielégítés bűn, van aki szerint nem. A sok kérdés -válasz alapján arra jutottam, hogy az önkielégítés akkor bűn, ha a "mag elveszik", DE én azon gondolkodom hogy lényegében a szex során is "elveszik a mag" mivel ugye nem minden szexből születik gyermek. Most akkor mégis ez hogy van? Nagyon megköszönném ha olyan is írna aki tisztában van a Bibliával. :)
Kijelentette az Egyház valaha dogmaként? Nem. Tehát erre nem vonatkozik az infallibilitas.
Nem is értem, hogy várhatod el bármely embertől, hogy A KORÁNÁL SOKKAL FEJLETTEBB TUDOMÁNYOS ISMERETEKKEL RENDELKEZZEN. Miért talán a tudomány mindenre tudja a választ? Nem, és ez nem is baj. Volt a történelemben rengeteg téves, hivatalosan elfogadott elmélet is, mégsem vetem senkinek sem a szemére, hogy “a tudomány hülyeséget állított.”
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!